Изберете страница

 Mega Millions Ways to WinВ сферата на лотариите Ирландия може да се похвали с богата история, свързана с традициите на игрите на късмета. Националната лотария на Ирландия предлага не само шанс за печалба, но и активна подкрепа за многобройни каузи, като допринася значително за различни социални и обществени проекти в цялата страна. Лотарията е неразделна част от ирландската култура, създавайки вълнение и очакване в преследването на награди, които променят живота.
Надграждайки това наследство на създаване на възможности и сбъдване на мечти, Националната лотария е готова да представи най-новото си попълнение – игра, която обещава да направи революция в света на лотариите. Представяме EuroDreams – новаторска лото игра, която ще предефинира концепцията за спечелване на значителни награди.
EuroDreams се очертава като новаторско начинание, което влиза в светлината на прожекторите 20 години след първоначалното пускане на EuroMillions в Ирландия. Тази новаторска игра въвежда главна награда от 7,2 млн. евро, разпределена на месечни необлагаеми вноски от 20 000 евро, които се разпределят за забележителен 30-годишен период.
С обратното броене до първото теглене, билетите за EuroDreams ще бъдат налични чрез типичните търговски агенти на Националната лотария и приложението на Националната лотария, което гарантира безпроблемно влизане в това трансформиращо лотарийно преживяване.
Тиражите ще се провеждат в Париж, Франция, което ще добави елемент на международен дух към очакването и тръпката от играта.

Нова лотарийна игра: Отбелязване на дебюта

Очакваното с нетърпение първо теглене на новата лотарийна игра EuroDreams е насрочено за понеделник, 6 ноември, което означава нова ера на лотарийно вълнение и амбициозни печалби. В сътрудничество със седем други европейски държави EuroDreams ще провежда тегления два пъти седмично – всеки понеделник и четвъртък.

Механизъм на играта и структура на наградите

Геймплеят на EuroDreams се върти около избора на шест основни числа от 1-40 и допълнително число „Мечта“ от 1-5, което позволява на играчите да създадат своя уникална комбинация. На достъпна цена от 2,50 евро на линия, участието е достъпно за всички любители на лотарията.

Многостепенната структура на наградите в играта предлага различни нива на печалба:

  • Съчетание 6 + 1: осигуряване на голямата награда от 20 000 евро на месец в продължение на 30 години (7,2 милиона евро) с коефициент приблизително 1 към 19 191 900.
  • Мач 6: Награждаване на победителите с €2,000 на месец в продължение на 5 години (€120,000) с коефициент около 1 към 4,797,975.
  • Допълнителни нива на наградите предлагат примамливи парични награди за съвпадения от 5, 4, 3 и 2 числа, като отговарят на разнообразните стремежи и очаквания на потенциалните победители.

Представени са стремежите на новата лото игра

В очакване на старта на новата лото игра Националната лотария проведе обширно проучване, което разкри стремежите на потенциалните победители. Забележителните 39 % от тях изразиха желанието си да водят почасов начин на живот в света, ако спечелят голямата награда от 20 000 евро месечно в продължение на 30 години.
Освен това 15 % от тях предпочитат да възложат почистването на дома си на външен изпълнител, като изберат удобството на професионалните услуги за почистване.

Възползвайте се от възможността: Действайте днес

За изключителен шанс да спечелите голяма сума, Националната лотария кани всички запалени играчи да се включат в света на EuroDreams. За да сте в течение и да правите сигурни покупки на билети за Евромилиони, посетете OnlineLotto365.com. Възползвайте се от удобната ни онлайн платформа, за да се сдобиете с билети за Евромилиони.