Изберете страница

Доста е лесно да прекалите с разходите за лотарийни билети. Не попадайте в капана на пристрастяването си към лотарията. В същото време е важно да извлечете максимална полза от парите, които харчите за лотарийни билети. Ето някои солидни основни правила, които трябва да знаете и да спазвате.

Определете месечен лимит на разходите си за лотарийни билети

Всеки човек трябва да знае сумата, която може да похарчи на месец. Вземете нетната си заплата, извадете всички месечни разходи като наем, сметки за енергия, застрахователни плащания, гориво за автомобила, средните си разходи за хранителни стоки и др. След това вземете останалата сума и решете каква част от нея искате да похарчите за лотарийни билети. Препоръчваме ви да не надхвърляте 10% от сумата, която можете да похарчите.

 eurojackpot

Не се съсредоточавайте само върху местната лотария

Местната лотария може и да е най-лесна за игра, но какво ще кажете за съотношението цена-качество? Колко висока е голямата награда? Нашият сайт ви дава възможност да играете и други лотарии с много по-високи джакпоти, като Powerball или Eurojackpot.

Играйте, когато джакпотите са по-високи

Това е най-очевидният плюс на услугата за онлайн билети като нашата. Разполагаме с повече от 15 лотарии, в които можете да участвате, и, разбира се, ще искате да изберете тази, която има най-голям джакпот в дадения момент.

Обърнете внимание на вероятностите

Действителните шансове за спечелване на основната награда също са важни. Разполагаме с тази информация за всяка лотария, за която можете да получите билети чрез тях. Сравнете вероятностите, проверете възможните размери на наградите и след това решете коя искате да изберете.

Не отхвърляйте шансовете си да спечелите по-малки цени

Добре, всеки иска да спечели голяма сума, така че джакпотът е основната причина, поради която повечето хора опитват късмета си в лотарията. Но по-малките награди също струват нещо. Имайте предвид, че винаги можете да използвате по-малката сума, за да си купите билети за следващото теглене (или за друга лотария). По този начин по-малката печалба ви дава още един шанс за по-голямата награда. Надяваме се, че тази статия е била полезна. Не се разорявайте, купувайки лотарийни билети, а се уверете, че можете да си позволите да загубите това, което харчите! И, разбира се, късмет на вас!