Изберете страница

 powerball

Купувате си билет за някоя от големите игри и искате да сте сигурни, че ще имате най-добрата зона за гледане на тегленето? Ако участвате в игра, в която потенциално можете да спечелите милиони (или стотици милиони) долари, определено ще искате да сте първите, които ще научат за това, нали? Искате да знаете как можете да получите резултатите толкова бързо, колкото и всички останали, а това определено означава, че ще се нуждаете от малко повече информация, за която ще поговорим тук.

Големите игри

Нашите топ игри всъщност са Powerball, Mega Millions, EuroJackpot, EuroMillions, El Gordo и Superenalotto. Всяка от тези игри може да бъде много забавна за всеки, който я играе, и също така ще ви даде възможност да спечелите някои наистина големи джакпоти. Това ще е достатъчно, за да накара почти всеки да играе. А всичко, което трябва да направите, за да започнете да играете, е да изберете една от нашите лотарии и да изберете няколко числа.

Powerball

Тази игра, базирана в Съединените щати, има огромен краен джакпот от над 1 милиард долара. А с джакпотите, които винаги са няколко милиона долара? Това определено са достатъчно пари, за да може почти всеки да иска да я провери, не мислите ли?

Мега милиони

Това е още една игра, базирана в Съединените щати, и още една, която е имала огромен джакпот от над 1 милиард долара. А той винаги е над няколко милиона долара, така че ако спечелите джакпота, определено ви е гарантирано, че това ще промени живота ви.

EuroJackpot

Базираната в ЕС игра EuroJackpot е имала най-високата сума за всички времена – 90 милиона евро. Това определено е голяма сума пари, когато се преизчисли в каквато и да е валута, и въпреки че никога повече не се е доближавала до нея, все пак ще имате на разположение добра сума.

EuroMillions

Друга игра, базирана в ЕС, тази с исторически максимум от над 169 милиона евро. Това е дори повече от последната и определено е причина да искате да я пробвате и да видите дали и вие може да сте голям победител, нали? Дори и никога да не достигне толкова висока стойност.

El Gordo

Тази игра, базирана в Испания, е малко по-уникална. Стойността ѝ е милиарди долари, но това не са парите от джакпота. Всъщност това са парите, които ще бъдат разделени между всички, които спечелят нещо в играта, така че е трудно да се каже какъв е най-големият джакпот в историята.

SuperEnalotto

Това е още една игра с многомилионна печалба и е базирана в Италия. При нея най-големият джакпот в историята всъщност е близо 95 млн. евро, което определено е прилична сума, която може да се вземе вкъщи само за миг работа, не мислите ли?

Стрийминг в YouTube

Първото място, където можете да гледате тегленията на живо, е YouTube. Може да ви се струва странно да гледате лотарийни тегления тук, но всъщност тук можете да видите няколко различни тегления. Не всяка игра обаче показва своите тегления на живо в YouTube, затова нека разгледаме какво можете да видите. Това може да бъде един от най-лесните методи за повечето хора по света, защото YouTube е универсален и предлага почти едни и същи видеоклипове на всеки, който се съгласи да използва платформата му. Това означава, че като цяло получавате много по-голяма гъвкавост. И малко повече забавление, докато го правите, защото в YouTube винаги има нещо интересно.

На живо на уебсайта на лотарията

Повечето тегления са достъпни на живо на собствените им уебсайтове, защото те искат да са първите хора, които да ви съобщят за резултатите. В крайна сметка това е тяхната игра и те искат да са сигурни, че ще се връщате отново на сайта им, за да научите повече и може би дори да разберете за билетите. На уебсайта на лотарията има цял куп информация за това какво всъщност правите и какво получавате. Да не говорим, че там ще се говори за цялата история на играта и откъде е тръгнала, както и за още много други неща, така че ще имате чудесен старт още преди да започнете да гледате резултатите, ако успеете да ги намерите. Powerball – Показва се на живо на уебсайта Mega Millions – Не се показва на живо на уебсайта/пренасочва към YouTube EuroJackpot – Не се показва на живо на уебсайта EuroMillions – Не се показва на живо на уебсайта El Gordo – Не се показва на живо на уебсайта Superenalotto – Не се показва на живо на уебсайта

Резюме

Без значение какво планирате да играете или кога всъщност се провеждат тегленията, няма да имате проблем да получите резултатите бързо и лесно. В крайна сметка те винаги ще бъдат някъде там. Така че се уверете, че дори ако всъщност не можете да гледате лотото на живо, вие търсите къде можете да получите печелившите числа и информацията. Едно от местата, където можете да го намерите, е тук на нашия уебсайт, така че не забравяйте да го проверите сами.