Vælg en side

Det spanske lotteri hylder arv og spænding og forener et globalt publikum i jagten på store præmier og livslange drømme. Med dybe rødder i Spaniens kulturarv tilbyder disse lotterier et levende udvalg af lodtrækninger, hver med unik charme og storhed.

ElGordo og ElNiño lodtrækninger: Et spansk lotteri med rødder i traditionen

Spanish lotteryI hjertet af det spanske lotteri er de berømte elGordo- og elNiño-trækninger, der fejres årligt med kolossale præmiepuljer. ElGordo, kærligt kendt som “The Fat One,” kan prale af en uovertruffen præmiepulje på €2.520 millioner, med en bemærkelsesværdig €720 millioner som førstepræmie.
Dens udtrækning, som er en ældgammel tradition, finder sted den 22. december og er præget af forventning og jubel.
ElNiño fortsætter den festlige ånd efter jul og tilbyder imponerende €840 millioner i præmier den 6. januar og byder det nye år velkommen med spænding og belønninger.

Jule- og ugentlige udgaver af El Gordo

El Gordo-lotteriet har en fængslende ugentlig lodtrækning, der er tilgængelig for deltagelse via vores platform. Derudover er den meget ventede juleudgave af El Gordo en af de mest berømte lotteribegivenheder globalt. Dette ekstraordinære spanske julelotteri kan prale af en utrolig præmiepulje, hvor vinderne har mulighed for at vinde svimlende 2,5 milliarder euro i samlede præmier.
Blandt disse enorme præmier er den prestigefyldte El Gordo, der tilbyder en monumental jackpotpræmie på 4 millioner euro. Denne særlige lodtrækning finder sted hvert år, præcis den 22. december, hvilket falder sammen med den festlige juletid. Deltagerne venter spændt på denne unikke begivenhed og anerkender den som en af de mest bemærkelsesværdige og givende lotterimuligheder på verdensplan.

Global tilgængelighed og teknologiske fremskridt i det spanske lotteri

Med en historie, der går tilbage til 1812, afholder det spanske lotteri ekstraordinære lodtrækninger som elGordo og elNiño og særlige lørdags- og torsdagslodtrækninger, der lover præmier på op til 2,520 millioner euro. Udviklingen af det spanske lotteri strækker sig ud over de traditionelle grænser.
Med teknologiske fremskridt er rækkevidden af disse ikoniske lotterier blevet udvidet globalt. Vi har gjort det muligt for entusiaster over hele verden at deltage i disse prestigefyldte lodtrækninger. Uanset om du er i Spanien eller et andet sted, er deltagelse i spændingen ved el Gordo, El Niño, Primitiva eller EuroMillones kun et par klik væk.
Denne tilgængelighed udvider horisonten for disse store lotteribegivenheder og inviterer et mangfoldigt globalt publikum til at tage del i spændingen.
Integrationen af teknologi har ikke kun bevaret den rige arv fra det spanske lotteri, men har også gjort det til en virkelig global og inkluderende oplevelse for alle lotterientusiaster.

Ugentlige muligheder og engagerende trækninger

Bonoloto og EuroMillones afholder trækninger flere gange om ugen, hvilket giver deltagerne regelmæssige chancer for at teste deres held og konkurrere om lokkende jackpots, der supplerer de store trækninger.

Forventningens glæde: Gordo de la Primitiva

Hver søndag skaber Gordo de la Primitiva-trækningen plads til, at deltagerne kan vinde betydelige beløb, hvilket gør søndage til en spændt ventet dag i lotteriverdenen.

Det historiske lotteri er ikke begrænset til spanske indbyggere; personer over hele kloden har nu mulighed for at deltage i dette legendariske spil via vores hjemmeside. Uanset hvor du befinder dig, kan du deltage i spændingen og potentielt gøre krav på en del af den svimlende præmiepulje.