Select Page

 eurojackpot

Loteriipiletitele on üsna lihtne liiga palju kulutada. Ärge langege sellesse lõksu, et jääge lotomängust sõltuvusse. Samal ajal on oluline, et te kasutaksite loteriipiletitele kulutatud raha maksimaalselt ära. Siin on mõned kindlad põhireeglid, mida peaksite teadma ja järgima.

Seadke igakuine kulutuste limiit loteriipiletite jaoks

Iga inimene peaks teadma, kui palju raha võite kuus kulutada. Võtke oma netopalk, arvake maha kõik igakuised kulud, nagu üür, energiaarved, kindlustusmaksed, auto kütus, oma keskmised kulutused toidukaupadele jne. Seejärel võtke järelejäänud summa ja otsustage, kui palju sellest soovite kulutada loteriipiletitele. Soovitame, et te ei läheks üle 10% sellest, mida te saate vabalt kulutada.

Ärge keskenduge ainult oma kohalikule loteriile

Teie kohalikku loteriid võib olla kõige lihtsam mängida, kuid kuidas on lood hinna ja kvaliteedi suhtega? Kui kõrge on peaauhind? Meie sait annab teile võimaluse mängida ka teisi loteriisid, mille jackpotid on palju suuremad, näiteks Powerball või Eurojackpot.

Mängi, kui jackpotid on suuremad

See on kõige ilmsem eelis, mis on meie taolise internetipiletite teenuse puhul. Meil on rohkem kui 15 loteriid, milles saate osaleda, ja loomulikult soovite valida selle, millel on antud hetkel suurim jackpot.

Vaadake tõenäosusi

Olulised on ka tegelikud tõenäosused peaauhinna võitmiseks. Meil on see teave iga loterii kohta, mille pileteid saad nende kaudu hankida. Võrdle tõenäosusi, vaata võimalikke auhinnasummasid ja seejärel otsusta, millist neist soovid valida.

Ära jäta oma võiduvõimalusi väiksematest auhindadest kõrvale

Ok, kõik tahavad võita suurelt, seega on jackpot peamine põhjus, miks enamik inimesi oma õnne loteriis proovib. Kuid ka väiksemad auhinnad on midagi väärt. Pidage meeles, et võite alati kasutada väiksemat summat, et osta pileteid järgmisele loosimisele (või mõnele teisele loteriile). Nii annab väiksem võit sulle veel ühe võimaluse suurema auhinna saamiseks. Loodame, et see artikkel oli abiks. Ära mine loteriipileteid ostes pankrotti, veendu, et saad endale lubada, et kaotad selle, mida kulutad! Ja muidugi palju õnne teile!