Valitse sivu

Mega Millions on valloittanut maailmanlaajuisen mielikuvituksen kahden viikon välein suoritettavilla arvonnoillaan ja jatkuvasti kasvavilla huippupalkinnoillaan. Jackpot nousee 100 miljoonasta dollarista uskomattomaan 500 miljoonaan dollariin yhden viikon aikana, jos sitä ei lunasteta.
Kun kymmenen peräkkäistä viikkoa on kulunut ilman voittajaa, voitto voi nousta yli miljardiin dollariin. Onlinelotto.com Mega Millions -lottotilauksen avulla voit osallistua aktiivisesti tähän jännittävään lottoon mukavasti kotonasi, mikä takaa saumattoman osallistumisen tähän jännittävään ilmiöön.

Maksimoi mahdollisuutesi: Osta useampi kuin yksi numeroyhdistelmä

Unelmasta Mega Millionsin jättipotin voittamisesta tulee entistäkin houkuttelevampi, kun voit osallistua useampaan arvontaan. Vaikka tämä luonnollisesti lisää tilauksen kokonaiskustannuksia, Onlinelotto.com tarjoaa houkuttelevan ehdotuksen.
Tarjoamme irtotavarana alennuksia tilauksista, jotka koskevat useita peräkkäisiä arvontoja Mega Millions -lottotilauksessa:

  • 5 % alennus 2 arvonnasta: Täydellinen tapa kastaa varpaasi useiden arvontojen vesille.
  • 7 % alennus 4 arvonnasta: Vahvempi sitoutuminen unelmaasi jättipotin tavoittelusta.
  • 10 % alennus 12 arvonnasta: Merkittävä sijoitus Mega Millions -rikkauksien tavoitteluun.

Todelliset merkinnät ja läpinäkyvä hinnoittelu Mega Millions -lottotilauksessa

Onlinelotto.com tekee kaikkensa tarjotakseen aitoja merkintöjä online-asiakkailleen. Edustajamme eri puolilla maailmaa ostavat todellisia lippuja, skannaavat ne ja lataavat ne tilillesi. Tämä tarkoittaa, että sinulla on laillinen sopimus itse Mega Millions -loton kanssa, joka muistuttaa lippujen ostamista henkilökohtaisesti Yhdysvalloissa vieraillessasi.
Vaikka netistä ostettujen Mega Millions -arpojen hinnat voivat vaihdella alustasta riippuen, niiden tarjoama mukavuus ja turvallisuus ovat sen arvoisia. Onlinelotto.com-sivustolla voit luottaa siihen, että osallistumisesi on aito ja voittomahdollisuutesi ovat yhtä aidot kuin jos olisit osallistunut henkilökohtaisesti.

Verot ja voittosi

On tärkeää ottaa huomioon Mega Millions -lottotilausvoittosi verovaikutukset. Palkintoihin sovelletaan paikallisia verolakeja siinä maassa, jossa arvonta suoritetaan, ja saatat joutua maksamaan ylimääräistä tuloveroa asuinmaastasi riippuen.
Onlinelotto.com ei kuitenkaan ota palkkiota voitoista. Kun voitat, voitot ovat 100-prosenttisesti sinun, joten saat täyden hyödyn Mega Millions -menestyksestäsi.

Mega Millions -lottotilausvoittojen vastaanottaminen

Onlinelotto.com tarjoaa saumattoman prosessin voittojesi vastaanottamiseen. Mega Millions -lottotilauksen haltijana saat sähköpostitse ilmoituksen voitostasi ja voittosi hyvitetään tilillesi.
Voit sitten nostaa voittosi haluamallasi maksutavalla tai jättää sen tilillesi tulevia lippuostoksia varten.
Jos voitat jättipotin tai merkittävän summan, asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua voittojesi keräämisessä ja maksamisessa.

Älä missaa tilaisuuttasi tulla seuraavaksi Mega Millions -voittajaksi. Liity Mega Millions -lottotilaukseen tänään Onlinelotto.comin kanssa. Tilaa, pelaa ja anna riemastuttavan matkan Mega Millions -rikkauksiin alkaa!