Valitse sivu

Puhutaan ensin siitä, mitä tarkoitamme, kun puhumme lottopalvelusta verkossa. Perinteisesti ihmiset ostavat lottokuponkejaan lottokaupasta, supermarketista jne. Se on suosituin vaihtoehto paikallisessa lotossa. Kaikilla näillä lotoilla on oma verkkosivustonsa, ja joillakin niistä ihmiset voivat ostaa lottokuponkeja netistä. Mutta emme puhu tässä yhteydessä tästä. Miksi? Koska nuo sivustot on rajoitettu vain yhteen arpajaiseen, ja niiden avulla voit ostaa lippuja vain, jos asut siinä maassa (tai osavaltiossa), jossa arpajaiset järjestetään.eurojackpotTämän meidän sivustomme tarkoituksena on sitä vastoin antaa kenelle tahansa maailmassa mahdollisuus osallistua mihin tahansa suuriin arpajaisiin riippumatta siitä, missä maassa hän asuu. Me mahdollistamme sen, että voit pelata yli 15:tä eri maailmanlaajuista lottoa verkossa, vain yhdeltä pelitililtä ja vain muutamalla hiiren klikkauksella.

Miksi pelata lottoa verkossa?

eurojackpot

Kun olet kerran aloittanut lottopelaamisen verkossa, et luultavasti koskaan katso taaksesi. Ja katsot varmasti paikallista lottoasi eri tavalla! Tarjolla on niin paljon lottoja, että voit yksinkertaisesti valita sen, jossa on korkein jackpot, ja saada näin eniten vastinetta rahoillesi.

  • Lipun hankkiminen on paljon kätevämpää ja varmasti nopeampaa – kun sinulla on tilisi, mikä tahansa arpa on vain hiiren klikkauksen päässä.
  • Jos haluat, voit halutessasi luoda numerosi satunnaislukugeneraattorin avulla.
  • Maailman suurimpien arpajaisten Powerball ja Mega Millions pelaaminen on vihdoin ulottuvillasi – nämä yhdysvaltalaiset arpajaiset ovat kuuluisia jättipoteistaan, jotka usein saavuttavat 500 miljoonan dollarin tai sitäkin suuremmat summat!
  • On mahdotonta hukata lippua tai jäädä paitsi isosta voitosta – operaattori ottaa sinuun yhteyttä, jos voitat!
  • Mitä tahansa tarjolla olevista arpajaisista voi pelata yhden arvontapäivän lipulla, tai voit valita lipun, joka osallistuu useisiin arvontoihin useiden viikkojen aikana.

Kuten huomaat, tämä on nykyaikainen tapa pelata lottoa – paremmilla kertoimilla, suuremmilla jättipoteilla, ja kaikki tämä mukavasti kotoa käsin! Mitä sinä odotat?