Valitse sivu

 el gordo

Maailman suosituimpana pelinä lotto on tuonut mainetta ja omaisuutta monille onnekkaille pelaajille. Mutta voitko pelata lottoa bitcoinilla? Ja jos kyllä, onko se paljon parempi versio tyypillisestä lotosta, jossa käytät vakiovaluuttaa? Vastaus on, kyllä, voit pelata lottoa bitcoinilla. Bitcoin on yksi monista tarjoamistamme maksutavoista. Ja kyllä, se voi olla parempi tapa maksaa, jos pidät Bitcoinista ja vihaat mukautua talousmaailman todellisuuteen, jossa dollarit, eurot, puntat ja muut valuutat hallitsevat.

Lisää jännitystä

Bitcoin-lotopeli voi helposti ravistaa maailmaasi. Lähes jokainen peli perustuu innovatiiviseen pelikäyttöliittymään. Ja tähän kryptovaluuttaan yleisesti liittyvät edut ovat lukuisia. Mikä tärkeintä, voitot maksetaan välittömästi, maksuja on pienempi tai ei ollenkaan, eikä maakohtaisia ​​rajoituksia ole. el gordo Kuka tahansa voi pelata bitcoin-lotopelejä mistä päin maailmaa tahansa, riippumatta siitä, ovatko arpajaiset tai uhkapelit siellä kiellettyjä. Jopa suuret arpalipunmyyjät, kuten Jackpocket, New Yorkissa toimiva mobiili arpajaisten ostoalusta, joka myy arpajaisia ​​kolmeen New Yorkin osavaltion arpajaiseen sekä Mega Millions ja Powerball, ovat osoittaneet kiinnostusta Bitcoiniin. Yhteistyön jälkeen BitPayn kanssa Jackpocket pystyi tarjoamaan anonymiteetin, ajankäytön tehokkuuden ja ilman maksuja. Bitcoin-tapahtumien käyttöönotto auttoi Jackpocketia helpottamaan luottokorttien käsittelijöiden ja pankkien aiheuttamaa painetta.

Onko bitcoin-lotto laillinen?

Kun etsit online-bitcoin-arpajaisia, on tärkeää etsiä todistetusti reiluja. Todistettavasti reilut arpajaiset ovat pelejä, jotka ovat 100 % puhtaita. Todistettavasti reilu pelikonsepti antaa pelaajille mahdollisuuden tarkistaa kaikki pelin tulokset itse. Todistetusti reilu lotto ei voi suorittaa mitään manipulointia. Tämä on luultavasti suuri helpotus pelaajille, jotka ovat huolissaan siitä, että online-arpajaiset eivät valitse peleihinsä satunnaisia ​​numeroita. Mutta jos lotto on todistettavasti reilu, se tarkoittaa, että kaikki tulokset julkaistaan ​​näyttämällä hash, jotta pelaajat voivat varmistaa sen. Tämä kaikki voi olla hämmentävää henkilölle, joka ei ole tekniikkataitoinen. Mutta monet pelaajat, jotka pelaavat bitcoin-arpajaisia, ovat itse asiassa eräänlaisia ​​IT-asiantuntijoita, ja he vaivautuvat tällaisiin asioihin. Joten vaikka sinulla ei olisi mahdollisuutta tarkistaa tuloksia ja niiden aitoutta, voit olla varma, että sadat muut pelaajat tekevät niin ja varmistavat, että online-bitcoin-arpajaiset antavat satunnaisia ​​tuloksia todistettavasti reilun järjestelmän ansiosta. Ja kun voitat Bitcoinia lotossa, voit odottaa lähes välittömiä voittoja 2–5 päivän sijaan, kuten ostaessasi lipun luottokortillasi. Anna vain bitcoin-lompakkosi osoite ja nauti voitoistasi hetken kuluttua.