Valitse sivu

 powerball

Oletko ostamassa lippua johonkin suureen peliin ja haluat varmistaa, että sinulla on paras katselualue, josta voit seurata arvontoja? Jos pelaat peliä, jossa voit mahdollisesti voittaa miljoonia (tai satoja miljoonia) dollareita, haluat varmasti olla ensimmäinen, joka saa tietää siitä, eikö niin? Haluat tietää, miten saat tulokset yhtä nopeasti kuin muutkin, ja se tarkoittaa ehdottomasti, että tarvitset hieman enemmän tietoa, josta puhumme tässä.

Suuret pelit

Suurimmat pelimme ovat itse asiassa Powerball, Mega Millions, EuroJackpot, EuroMillions, El Gordo ja Superenalotto. Jokainen näistä peleistä voi olla todella hauska kaikille, jotka pelaavat niitä, ja ne antavat sinulle myös mahdollisuuden voittaa todella suuria jättipotteja. Se riittää saamaan melkein kenet tahansa pelaamaan. Ja kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä aloittaaksesi pelaamisen, on valita jokin arpajaisistamme ja valita numerot.

Powerball

Tässä Yhdysvalloissa pelattavassa pelissä on ollut massiivinen, yli 1 miljardin dollarin suuruinen lopullinen jättipotti. Ja jättipotit ovat aina useita miljoonia dollareita? Siinä on varmasti tarpeeksi rahaa, jotta melkein kuka tahansa haluaa tarkistaa sen, eikö totta?

Mega Millions

Tämäkin peli on yhdysvaltalainen, ja sen jättipotti on ollut yli miljardi dollaria. Ja se on aina yli muutama miljoona dollaria, joten jos voitat jättipotin, se varmasti muuttaa elämäsi.

EuroJackpot

EU:n alueella sijaitsevalla EuroJackpotilla on ollut kaikkien aikojen korkein 90 miljoonan euron voitto. Se on ehdottomasti suuri summa, kun se muunnetaan mihin tahansa valuuttaan, ja vaikka se ei ole koskaan enää päässyt lähellekään tätä summaa, sinulla on silti käytettävissäsi hyvä summa.

EuroMillions

Toinen EU:hun perustuva peli, jonka kaikkien aikojen suurin voittosumma on yli 169 miljoonaa euroa. Se on vielä korkeampi kuin edellinen, ja ehdottomasti syy siihen, että haluat kokeilla sitä ja nähdä, voisitko sinäkin olla suuri voittaja, eikö niin? Vaikka se ei koskaan nousisikaan niin korkealle.

El Gordo

Tämä Espanjasta lähtöisin oleva peli on hieman ainutlaatuinen. Sen arvo on miljardeja dollareita, mutta se ei ole jättipottirahaa. Itse asiassa se on raha, joka jaetaan kaikkien kesken, jotka voittavat jotain pelissä, joten on vaikea sanoa, mikä on kaikkien aikojen suurin jackpot.

SuperEnalotto

Tämä on toinen miljoonien eurojen peli, ja se sijaitsee Italiassa. Tässä pelissä kaikkien aikojen suurin jättipotti oli itse asiassa lähes 95 miljoonaa euroa, mikä on varmasti ihan kelpo summa kotiin vietäväksi vain hetken työstä, vai mitä mieltä olet?

YouTube streaming

Ensimmäinen paikka, josta voit seurata arvontoja suorana lähetyksenä, on itse asiassa YouTube. Saattaa tuntua oudolta katsoa lottoarvontoja täällä, mutta voit itse asiassa nähdä useita eri arvontoja täällä. Kaikki pelit eivät kuitenkaan näytä arvontojaan suorana YouTubessa, joten katsotaanpa, mitä voit nähdä. Tämä voi olla yksi helpoimmista menetelmistä useimmille ihmisille ympäri maailmaa, koska YouTube on yleismaailmallinen ja tarjoaa juuri ja juuri samat videot kaikille, jotka suostuvat käyttämään heidän alustaansa. Tämä tarkoittaa, että saat kaiken kaikkiaan paljon enemmän joustavuutta. Ja samalla hieman enemmän hauskuutta, koska YouTubessa on aina jotain mielenkiintoista.

Live-lottosivustolla

Useimmat arvonnat ovat nähtävissä suorana niiden omilla verkkosivustoilla, koska ne haluavat olla ensimmäisinä kertomassa tuloksista. Onhan kyseessä heidän pelinsä, ja he haluavat varmistaa, että palaat aina uudelleen heidän sivustolleen saadaksesi lisätietoja ja ehkä jopa lippuja. Lottosivustolla on paljon tietoa siitä, mitä oikeastaan teet ja mitä saat. Puhumattakaan siitä, että siellä kerrotaan pelin historiasta ja siitä, mistä se on peräisin, ja paljon muusta, joten pääset hyvään alkuun jo ennen kuin alat katsella tuloksia, jos löydät tulokset. Powerball – Näytetään suorana lähetyksenä verkkosivustolla Mega Millions – Ei näytetä suorana lähetyksenä verkkosivustolla / ohjataan YouTubeen EuroJackpot – Ei näytetä suorana lähetyksenä verkkosivustolla EuroMillions – Ei näytetä suorana lähetyksenä verkkosivustolla El Gordo – Ei näytetä suorana lähetyksenä verkkosivustolla Superenalotto – Ei näytetä suorana lähetyksenä verkkosivustolla.

Suora lähetys televisiossa

Kaikkia lottopelejä ei arvota suorana lähetyksenä televisiossa, joten on tärkeää tietää, mitä saat ja mitä et, ennen kuin yrität löytää oikean kanavan. Tämä pätee erityisesti, jos pelaat pelejä, joita ei välttämättä arvota alueellasi. Vaikka pelaisitkin peliä alueella, jolle se on alun perin tarkoitettu, sinulla voi olla vaikeuksia saada tuloksia televisiosta, koska kaikilla järjestelmillä ei sitä todellisuudessa ole. Joillakin alueilla ei vain panosteta niin paljon tulosten katsomiseen televisiosta, koska ne ovat saatavilla YouTuben kautta ja ne ovat saatavilla niin pian lähes kaikkien muiden jälkeen. Powerball – Näytetään Yhdysvaltain kanavalla CBS Mega Millions – Näytetään Yhdysvaltain kanavalla WGN EuroJackpot – Näytetään televisiossa EuroMillions – Näytetään televisiossa El Gordo – Näytetään televisiossa Superenalotto – Ei näytetä televisiossa.

Yhteenveto

Riippumatta siitä, mitä aiot pelata tai milloin piirustukset todella tapahtuvat, sinulla ei tule olemaan ongelmia saada tulokset nopeasti ja helposti. Loppujen lopuksi ne tulevat aina olemaan jossain. Varmista siis, että vaikka et itse voi katsoa lottoa livenä, etsit mistä voit saada voittonumerot ja tiedot. Yksi paikoista, joista voit löytää sen, on täällä verkkosivuillamme, joten varmista, että tarkistat sen itse.