Select Page

Vienas didžiausių tarptautinių loterijų Europoje, „Eurojackpot“ išmoka didžiulius prizus laimingiems laimėtojams kiekvienoje iš 18 dalyvaujančių šalių. Labai pažangus atsitiktinių skaičių generatorius užtikrina „Eurojackpot“ loterijos traukimą, užtikrindamas, kad rezultatai būtų tikrai atsitiktiniai ir teisingi kiekvienam dalyviui.

Kas yra atsitiktinių skaičių generatorius?

RNG

Kompiuterinis įrankis, vadinamas atsitiktinių skaičių generatoriumi (RNG), skirtas sukurti skaičių, kurie yra statistiškai atsitiktiniai ir neturintys jokio rašto, seriją. Atsitiktinių skaičių generatoriai (RNG) yra būtini norint išlaikyti lošimo proceso sąžiningumą ir vientisumą tokiose loterijose kaip „Eurojackpot“.

„Eurojackpot“ atsitiktinių skaičių generatorius (RNG)

Eurojackpot naudoja pažangiausią RNG sistemą, atitinkančią aukščiausius atsitiktinumo ir saugumo standartus. Šią sistemą audituoja ir sertifikuoja nepriklausomos institucijos, kad būtų užtikrintas jos patikimumas ir nešališkumas. Sudėtinga sistema, žinoma kaip Eurojackpot RNG, iš tikrųjų nenuspėjama dėl atsitiktinių elektromagnetinių trikdžių, kartais vadinamų atmosferos triukšmu. Kadangi šis triukšmas renkamas iš daugelio vietų visoje Europoje, atsitiktiniai duomenys garantuotai bus nešališki ir tikrai netikėti. Pritaikius sudėtingus matematinius algoritmus ir kriptografines operacijas šiems atsitiktiniams duomenims, RNG sistema sukuria atsitiktinių skaičių seriją, kuri naudojama laimėjusiems Eurojackpot skaičiams apskaičiuoti.

Sąžiningumo ir skaidrumo užtikrinimas

„Eurojackpot“ lošimo procedūra vykdoma itin saugioje aplinkoje ir ją reguliariai tikrina nepriklausomi auditoriai ir dalyvaujančių šalių delegatai, siekiant išlaikyti skaidrumą ir skatinti visuomenės pasitikėjimą. Prieš kiekvieną traukimą RNG sistemai atliekamos išsamios testavimo ir tikrinimo procedūros, siekiant įsitikinti, kad ji tinkamai veikia ir laikosi nustatytų protokolų. Be to, sugeneruotos atsitiktinių skaičių sekos saugomos ir saugomos, kad būtų galima naudoti ateityje ir atlikti auditą. Baigus burti, laimėjimų skaičiai iš karto skelbiami viešai, o žaidėjai gali patikrinti savo bilietus pagal oficialius rezultatus.

Atsitiktinumo vaidmuo loterijose

Bet koks loterijos žaidimas, kuris nori būti patikimas ir sąžiningas, turi naudoti stiprią RNG. Nesant tikrojo atsitiktinumo gali kilti pavojus burtų traukimo procedūrai, o tai gali sudaryti sąlygas manipuliuoti ar nuspėjamumu ir kelti pavojų žaidimo vientisumui. „Eurojackpot“ garantuoja, kad kiekvienas lošimas yra visiškai atsitiktinis ir kiekvienam žaidėjui, nepaisant geografijos ar kitų kintamųjų, suteikia lygias galimybes laimėti, atsižvelgiant į patikrintą ir audituotą RNG technologiją. „Eurojackpot“ yra įsipareigojusi laikytis aukščiausių atvirumo, sąžiningumo ir sąžiningumo standartų, kaip matyti iš pažangiausio RNG metodo naudojimo. Tai užtikrina, kad kiekvienas burtų traukimas būtų įdomus ir sąžiningas įvykis, apsaugantis milijonų žaidėjų viltis.