Select Page

 euromillions

Jei jus domina dalyvavimas „Euromillions“ žaidime, jums bus svarbu žinoti, kokia šiandien yra „Euromillions“ suma. Žinoma, kalbame apie pagrindinio prizo sumą. Mūsų svetainėje galite peržiūrėti visus pagrindinius prizus ir jų dydžius. Dabartinė suma visada bus atnaujinama. Norėdami jus informuoti apie šiandieninį „Euromillions“ aukso puodą, žemiau įdėjome dinamišką reklaminį skydelį. Aš visada rodysiu dabartinį „Euromillions“ pagrindinio prizo dydį. euromillions Taip pat svarbu žinoti, kad suma, kurią iš tikrųjų galite laimėti, gali būti dar didesnė, nes galutinė išmoka priklauso ir nuo to, kiek bilietų bus nupirkta kitam tiražui. Dalis šių parduotų bilietų taip pat pateks į pagrindinį prizą, todėl galiausiai galite laimėti dar daugiau!

Ar galiu žaisti, net jei mano šalyje „Euromillions“ bilietai neparduodami?

Būtent apie tai mes ir kalbame! Jei galite nueiti į savo loterijos parduotuvę ir ten nusipirkti tos loterijos bilietų, tuomet jums nereikia internetinės loterijos bilietų paslaugos. Mūsų internetinė paslauga suteikia galimybę įsigyti kitų šalių loterijų bilietus. Tarkime, norėtumėte dalyvauti „Euromillions“ loterijoje. Tam yra daug svarių priežasčių – pirma, tikimybė laimėti yra gana didelė, antra, pakankamai dažnai laimėjimas būna didesnis nei bet kurioje kitoje pasaulio loterijoje. Jei žaidžiate internetu, nesvarbu, kokioje šalyje gyvenate. Jei tik turite galimybę mokėti internetu, galite gauti „Euromillions“ (arba vienos iš kitų loterijų, kurioms siūlome šią paslaugą) bilietą. Lengviausia mokėti „Visa“ arba „Mastercard“ kortele, tačiau yra ir daugiau galimybių.

Koks yra „Euromillions“ loterijos augimo rodiklis per vieną tiražą?

Loterijos „Euromillions“ tiražai vyksta du kartus per savaitę (antradieniais ir penktadieniais) ir paprastai kiekviename tiraže, kuriame nelaimima, pagrindinis prizas padidėja suma, kuri yra nuo 6 iki 10 mln. eurų. Dėl akivaizdžių priežasčių, kai aukso puodas yra mažas, padidėjimai paprastai būna mažesni, o peržengus 100 mln. eurų ribą – didesni.

Kokio dydžio gali būti „Euromillions“ pagrindinis prizas?

Didžiausias „Euromillions“ pagrindinis prizas yra 190 mln. eurų. Būtent čia įsigalioja viršutinės ribos taisyklė. Jei jis nėra laimimas, jis lieka 190 mln. eurų, o visos lėšos, gautos už toliau parduotus bilietus, kurios būtų buvusios pridėtos prie pagrindinio prizo, atitenka antrojo lygio prizui. Tai, žinoma, gerokai padidina jūsų galimybes laimėti didelę sumą. Ir tai dar geriau: Pasiekus maksimalią sumą, bus surengti dar iki keturių lošimų. Bet jei pagrindinio prizo laimėti nepavyko, tuomet penktajame lošime kas nors jį tikrai laimės. Ir štai koks šios taisyklės grožis: jei niekas teisingai neatspėjo visų 5 skaičių ir dviejų papildomų skaičių, tuomet užtenka turėti 5 plius vieną sutampantį skaičių. O kadangi šis derinys pakankamai dažnai neranda laimingo bilieto, galite net laimėti dalį pagrindinio prizo, turėdami tik penkis sutampančius skaičius! Žinoma, tokiu atveju yra didelė tikimybė, kad šį aukso puodą turėsite dalytis su dar keliolika žaidėjų. Tačiau esu tikras, kad tam neprieštarausite, nes dalydamiesi ribotą sumą su dešimčia kitų laimingųjų, vis tiek gausite 19 milijonų eurų. Taigi, patikrinkite šiandienos „Euromillions“ pagrindinio prizo sumą, palyginkite ją su kitomis tarptautinėmis loterijomis, o tada pradėkite ir įsigykite bilietą!