Velg en side

Det spanske lotteriet feirer arv og spenning, og forener et globalt publikum i jakten på store premier og livslange drømmer. Disse lotteriene har dype røtter i Spanias kulturarv og tilbyr et levende utvalg av trekninger, hver med unik sjarm og storhet.

ElGordo- og ElNiño-trekningene: Et spansk lotteri med røtter i tradisjonen

Spanish lotteryKjernen i det spanske lotteriet er de berømte trekningene elGordo og elNiño, som feires hvert år med kolossale premiepotter. ElGordo, også kjent som «The Fat One», kan skryte av en enestående premiepott på 2 520 millioner euro, med hele 720 millioner euro i førstepremie.
Den tradisjonsrike trekningen finner sted 22. desember, og er preget av forventning og jubel.
ElNiño fortsetter den festlige stemningen etter jul og tilbyr imponerende 840 millioner euro i premier den 6. januar, og ønsker det nye året velkommen med spenning og belønninger.

Jule- og ukentlige utgaver av El Gordo

El Gordo-lotteriet har en spennende ukentlig trekning som du kan delta i via plattformen vår. I tillegg er den etterlengtede juleutgaven av El Gordo et av de mest anerkjente lotteriarrangementene i verden. Dette ekstraordinære spanske julelotteriet kan skilte med en utrolig premiepott, der vinnerne har mulighet til å vinne hele 2,5 milliarder euro i samlede premier.
Blant disse enorme premiene er den prestisjetunge El Gordo, som byr på en monumental jackpotpremie på 4 millioner euro. Denne spesialtrekningen finner sted hvert år, nærmere bestemt den 22. desember, i forbindelse med julehøytiden. Deltakerne venter spent på denne unike begivenheten, og ser på den som en av de mest bemerkelsesverdige og givende lotterimulighetene på verdensbasis.

Global tilgjengelighet og teknologiske fremskritt i det spanske lotteriet

Det spanske lotteriet har en historie som går helt tilbake til 1812, og har ekstraordinære trekninger som elGordo og elNiño og spesielle lørdags- og torsdagstrekninger med premier på opptil 2,520 millioner euro. Utviklingen av det spanske lotteriet strekker seg utover de tradisjonelle grensene.
Med teknologiske fremskritt har rekkevidden til disse ikoniske lotteriene utvidet seg globalt. Vi har gjort det mulig for entusiaster over hele verden å delta i disse prestisjetunge trekningene. Enten du befinner deg i Spania eller andre steder, er det bare noen få klikk unna å delta i el Gordo, El Niño, Primitiva eller EuroMillones.
Denne tilgjengeligheten utvider horisonten for disse store lotteriarrangementene og inviterer et bredt globalt publikum til å ta del i spenningen.
Integreringen av teknologi har ikke bare tatt vare på den rike arven fra det spanske lotteriet, men har også gjort det til en global og inkluderende opplevelse for alle lotterientusiaster.

Ukentlige muligheter og engasjerende trekninger

Bonoloto og EuroMillones gjennomfører trekninger flere ganger i uken, noe som gir deltakerne jevnlige muligheter til å teste lykken og konkurrere om fristende jackpoter, som et supplement til de store trekningene.

Forventningens glede: Gordo de la Primitiva

Hver søndag gir Gordo de la Primitiva-trekningen deltakerne mulighet til å vinne store gevinster, noe som gjør søndager til en etterlengtet dag i lotteriverdenen.

Det historiske lotteriet er ikke bare forbeholdt spanjoler; personer over hele verden har nå muligheten til å delta i dette legendariske spillet via nettstedet vårt. Uansett hvor du befinner deg, kan du ta del i spenningen og potensielt vinne en del av den svimlende premiepotten.