Velg en side

 euromillions

Alle ønsker å vite den beste måten å vinne i lotto og med god grunn. Hvis du vinner en jackpot i lotto, kan du bli satt for livet. Du trenger kanskje aldri å jobbe igjen, eller du kan kanskje dra på den turen du alltid har ønsket deg, eller kjøpe noe spesielt som du aldri hadde råd til ellers. Det er en del av trekningen av å spille i lotto. Men hvordan kan du forbedre sjansene dine?

Få en gruppe

Den beste strategien du kan sette sammen er å samle en gruppe for å spille i lotto. Når du spiller alene har du et bestemt beløp som du har råd til å bruke på billetter for hver trekning. Og uansett hvor mange billetter det beløpet kjøper deg, er antallet sjanser du har. Så hvis du har råd til fem billetter har du fem sjanser til å vinne. Hvis du jobber med en gruppe på 10 personer som alle har muligheten til å kjøpe fem billetter, har du nettopp økt sjansene dine til 50. Hvis gruppen din er på 20 personer, har du nå 100 sjanser. Du vil vinne en mindre andel av premien jo flere personer du får inn i gruppen din, men er ikke en andel av noe bedre enn alt av ingenting? Når du spiller online, se etter gruppebilletter, ofte kalt syndikatbilletter. Dette er et større antall billetter med forhåndsinnstilte nummerkombinasjoner. Du kan kjøpe en andel av disse billettene sammen med andre spillere.

Spill konsekvent

Hvis du prøver å vinne, må du være konsekvent i spillet ditt. Det er noe av det beste du kan gjøre. Ikke kjøp billett én uke og hopp over et par uker. Du kan ikke vinne hvis du ikke faktisk spiller spillet. Det kan også være lurt å være mer fokusert på hvilke spill du spiller og sørge for at du spiller de samme spillene hver uke i stedet for å hoppe fra ett spill til det neste. Husk at målet ditt er å få den beste jackpotten, og du bryr deg kanskje ikke om hvilken jackpot det er. Bare sørg for at du spiller spillet hver gang det trekker, ellers kan du gå glipp av sjansen din. Selv om du ikke spiller faste tall hver uke, kan det føles som om du har gått glipp av sjansen din hvis du mangler en trekning der noen vinner. euromillioner

Bland varme og kalde tall

Hot tall er de som ser ut til å trekke ofte, oftere enn du tror. De kalde tallene er de som trekker sjeldnere. På den annen side er forfalte tall de som ikke har trukket på veldig lenge og bør komme opp snart. Ved å velge en kombinasjon av disse tallene har du større sjanse til å vinne. Å velge bare varme tall eller bare forfalte tall er ikke en god strategi og gjør det statistisk usannsynlig at du vinner jackpotten. Men å velge fra alle tallene sammen gir deg en bedre sjanse. Det beste du kan gjøre for å forbedre vinnersjansene dine er å skaffe deg minst ett lodd for hver trekning og forsikre deg om at du fortsetter å kjøpe disse billettene regelmessig. Du vil ikke gå glipp av en jackpot fordi du har glemt å hente en billett denne uken.