Velg en side

Hvis du har kjøpt en EuroMillions-lodd, vil du være sikker på at du sjekker den så snart trekningen avsluttes. Men hva trenger du å gjøre for å sjekke billetten din? Vel, det er faktisk en enkel prosess, og alt du trenger er datamaskinen eller mobilenheten din for å gjøre det.

 powerball

Sjekk billetten der du kjøpte den

Det første stedet å sjekke er hvor du faktisk kjøpte billetten. Hvis du kjøpte Euromillions-billetten online på siden vår, bør du sjekke vinnertallene her. Det gjør det enkelt fordi du kan se vinnertallene og billetten din på nøyaktig samme sted. Du trenger ikke å bekymre deg for å prøve å matche tallene fra en side til en annen. Du kan til og med finne direkte sammenligninger mellom tallene på billetten du kjøpte og vinnertallene, slik at du kan se om du har vunnet og hvor mye. Men det er ikke den eneste måten du kan sjekke billetten din på.

Sjekk på lotto-nettstedet

EuroMillions-nettstedet vil også gi deg informasjonen du leter etter. Billetten din er ikke der, men du kan sjekke vinnertallene. Du kan også se disse tallene nesten umiddelbart etter trekningen, noe som gjør dette til en av de raskeste måtene å sjekke billetten på. Du må også ha billetten tilgjengelig samtidig slik at du kan sammenligne tallene. Dette kan være litt vanskelig, men du vet at du får de riktige tallene fordi du går direkte til kilden. Bare sørg for at du ser på tallene fra den riktige tegningen. euromillioner

Sjekk på andre nettsider

Hvis jeg er fast bestemt på at jeg vil sjekke mine EuroMillions, kan jeg gjøre det på andre nettsteder også. Faktisk, når trekningen er over, er det en rekke andre nettsteder som viser vinnertallene. Det kan ta dem litt lengre tid å få tallene opp på sidene deres, men det er vanligvis ikke mer enn en time eller to. Det betyr at du kan sjekke favorittnettstedet ditt for informasjon. Bare sørg for at de får nøyaktig informasjon og at du sjekker resultatene fra den siste tegningen i stedet for eldre tall som ikke er fjernet ennå.

Når skal du sjekke tallene dine

EuroMillions finner sted på tirsdager og fredager og trekkes i Paris klokken 20.45. På den tiden er tegningen live i Paris, men du kan kanskje ikke få live-feeden. I stedet kan du se resultatene innen bare et par timer på omtrent alle viktige nyhetskilder og mange tredjepartsnettsteder. Alt du trenger å gjøre er å bestemme hvor du skal sjekke billetten din. Du kan bli vinneren av en premie på en million euro, og det er definitivt ikke noe du vil vente med å finne ut av. Du vil ha den premien så snart som mulig.