Velg en side

 euromillions

Hvis du er interessert i å delta i Euromillions, vil det være viktig for deg å vite hvor mye Euromillions er i dag. Vi snakker selvfølgelig om jackpotbeløpet. På nettsiden vår kan du se alle jackpotene og størrelsen på dem. Det nåværende beløpet vil alltid bli oppdatert. For å informere deg om dagens jackpot for Euromillions, har vi satt inn et dynamisk banner nedenfor. Jeg vil alltid vise den nåværende størrelsen på Euromillions’ jackpot. euromillions Det som også er viktig for deg å vite, er at beløpet du faktisk kan vinne, kan være enda høyere enn dette beløpet, fordi den endelige utbetalingen også avhenger av hvor mange lodd som blir kjøpt til neste trekning. Deler av disse loddsalgene vil også gå inn i jackpotten, så du kan ende opp med å vinne enda mer!

Kan jeg spille selv om Euromillions-lodd ikke er til salgs i mitt land?

Det er det vi er opptatt av! Hvis du kan gå til lottobutikken din og kjøpe lodd til det aktuelle lotteriet der, trenger du ikke en loddtjeneste på nett. Vår nettbaserte tjeneste gjør det mulig for deg å få lodd til lotterier fra andre land. La oss si at du ønsker å delta i Euromillions. Det er mange gode grunner til å gjøre det – for det første er vinnersjansene ganske gode, og for det andre er jackpoten ofte nok høyere enn noe annet lotteri i verden. Hvis du spiller på nettet, spiller det ingen rolle hvilket land du bor i. Så lenge du har mulighet til å betale på nettet, kan du skaffe deg en kupong til Euromillions (eller et av de andre lotteriene vi tilbyr denne tjenesten for). Den enkleste måten å betale på er med Visa eller Mastercard, men det finnes mange flere alternativer.

Hva er vekstraten per trekning for Euromillions?

Euromillions-trekninger finner sted to ganger i uken (Tirsdager og fredager), og som regel, med hver trekning der den ikke blir vunnet, jackpotten øker med et beløp som ligger mellom 6 og 10 millioner euro. Av åpenbare grunner, økningene har en tendens til å være lavere når jackpotten er lav, og de blir større når terskelen på 100 millioner euro er overskredet.

Hvor stor kan Euromillions-jackpotten bli?

Den maksimale jackpoten for Euromillions er 190 millioner euro. Det er her en takregel kommer inn i bildet. Med mindre den blir vunnet, forblir den på 190 millioner euro, og alle midler fra ytterligere loddsalg som ville ha blitt lagt til jackpotten, går inn i andrepremien. Det øker selvfølgelig sjansene dine for å vinne et stort beløp betydelig. Og det blir enda bedre: Når taket er nådd, vil det være opptil fire nye trekninger. Men hvis jackpotten ikke er vunnet, vil noen definitivt vinne den i den femte trekningen. Og her er det fine med denne regelen: Hvis ingen har alle 5 tallene og de to ekstra tallene riktig, så er det godt nok å ha 5 pluss ett matchende tall. Og siden den kombinasjonen ofte nok ikke finner noen vinnerkupong, kan du til og med vinne en del av jackpotten med bare fem matchende tall! I dette tilfellet er det selvfølgelig stor sjanse for at du må dele jackpotten med kanskje et dusin andre spillere. Men det har du sikkert ikke noe imot, for hvis du deler det begrensede beløpet med ti andre heldige vinnere, vil du fortsatt få en andel på 19 millioner euro. Så sjekk dagens Euromillions-jackpot, sammenlign den med de andre internasjonale lotteriene, og kom i gang med å kjøpe kupongen din!