Velg en side

Som det mest populære spillet i verden har lotteriet brakt berømmelse og rikdom til mange heldige spillere. Men kan du spille i lotto med bitcoin? Og hvis ja, er det en mye bedre versjon av det typiske lotteriet der du bruker standardvaluta? Svaret er, ja, du kan spille i lotto med bitcoin. Bitcoin er en av de mange betalingsalternativene vi tilbyr. Og ja, det kan være en bedre måte å betale på hvis du er interessert i Bitcoin og hater å tilpasse deg virkeligheten i den økonomiske verden hvor dollar, euro, pund sterling og andre valutaer dominerer.

 el gordo

Mer spenning

Et bitcoin-lotterispill kan enkelt rocke verden din. Nesten hvert spill er avhengig av et innovativt spillgrensesnitt. Og fordelene som vanligvis er knyttet til denne kryptovalutaen er mange. Viktigst av alt, gevinstene betales umiddelbart, det er lavere avgifter eller ingen i det hele tatt, og det er ingen landsrestriksjoner. el gordo Hvem som helst kan spille bitcoin-lotterispill fra hvor som helst i verden, uansett om lotterier eller gambling er forbudt der. Selv store loddselgere som Jackpocket, en New York-basert mobil plattform for kjøp av lotteribilletter som selger lodd for tre delstatslotterier i New York, samt Mega Millions og Powerball har vist interesse for Bitcoin. Etter å ha samarbeidet med BitPay, var Jackpocket i stand til å tilby anonymitet, tidseffektivitet og ingen gebyrer. Å introdusere bitcoin-transaksjoner hjalp Jackpocket med å lette presset fra kredittkortbehandlerne og bankene.

Er bitcoin-lotteriet lovlig?

Når du er på jakt etter nettbaserte bitcoin-lotterier, er det viktig å se etter beviselig rettferdige. Beviselig rettferdige lotterier er spill som er 100 % rene. Det beviselig rettferdige spillkonseptet gjør det mulig for spillere å verifisere alle spillresultater selv. Et beviselig rettferdig lotteri kan ikke utføre noen manipulasjon. Dette er sannsynligvis en stor lettelse for spillere som er bekymret for at online lotterier ikke velger tilfeldige tall for spillene sine. Men hvis lotteriet beviselig er rettferdig, betyr det at alle resultater publiseres ved å vise hashen slik at spillerne kan se den bekreftet. Alt dette kan være forvirrende for en person som ikke er teknisk kunnskapsrik. Men mange av spillerne som spiller bitcoin-lotterier er faktisk slags IT-eksperter, og de plager seg med denne typen ting. Så selv om du ikke har muligheten til å sjekke resultatene og deres autentisitet, kan du være trygg på at det er hundrevis av andre spillere som gjør det og sørge for at online bitcoin-lotterier gir ut tilfeldige resultater takket være det beviselig rettferdige systemet. Og når du vinner Bitcoin på et lotteri, kan du forvente nesten umiddelbare utbetalinger i stedet for 2 til 5 dager som når du bruker kredittkortet ditt til å kjøpe en billett. Bare oppgi adressen til bitcoin-lommeboken din og nyt gevinstene dine kort tid senere.