Selectează o Pagină

Unul dintre cele mai interesante lucruri despre jocul la loterie mari este să vă imaginați ce ați face cu toți acești bani. Desigur, câștigarea efectivă a unuia dintre aceste jackpot-uri mari este și mai interesantă și se întâmplă oamenilor tot timpul. Deci ai putea fi următorul, cine știe? În primul rând, să ai mult mai mulți bani decât ai acum, suficienți pentru a trăi o viață de lux poate pentru tot restul vieții, este probabil cel mai prețuit lucru pe care îl vei câștiga. Desigur, veți putea, de asemenea, să vă ajutați familia și prietenii, ceea ce, desigur, va fi cu adevărat apreciat și vă va oferi, de asemenea, multă satisfacție. În afară de asta, există tot felul de lucruri diferite pe care oamenii le cumpără și le fac cu jackpot-uri mari, inclusiv achitarea creditelor ipotecare și a altor facturi, cumpărarea de articole mari, cum ar fi o casă sau o mașină, plecarea în vacanțe lungi și aproape orice altceva pe care doresc să facă. Alegerea va fi toată a ta! Faceți clic aici pentru a vă bucura de confortul de a putea juca toate cele mai mari jackpot-uri din lume direct de pe computer!

 câștig mare la loterie

Oricine poate câștiga jackpot-uri mari la loto

Câștigătorii mari la loterie de jackpot vin în toate formele și dimensiunile. Una dintre cele mai interesante povești este cea a lui Frane Selak din Croația. Selak se confruntase cu multe situații care puneau viața în pericol de-a lungul anilor. De exemplu, un tren în care se afla a căzut de pe un pod de tren în apă înghețată. 17 pasageri au fost uciși, dar Selak a ieșit doar cu tăieturi și cu un braț rupt. Apoi a făcut o călătorie cu avionul unde ușa a explodat din avion, făcându-l să cadă. A aterizat într-un car de fân care i-a salvat viața. Apoi se afla într-un autobuz care s-a prăbușit și a ajuns într-un râu. Au murit oameni, dar Selak nu a fost unul dintre ei. Mașina lui a luat foc de două ori și a supraviețuit de ambele ori, chiar dacă tot părul i s-a ars într-unul dintre accidente. A fost lovit de un autobuz din oraș și a ieșit din acesta doar cu răni ușoare. Apoi a trebuit să-și conducă propria mașină de pe o stâncă pentru a evita o coliziune frontală cu un camion, a căzut din mașină în coborâre și s-a ținut de un copac, iar mașina a lovit pământul și a explodat. Deci au fost puțini oameni la fel de norocoși în viață ca acest tip, care înșală moartea de atâtea ori. Așa că a decis să joace la loterie și norocul lui a continuat, câștigând un jackpot de un milion de dolari. Deci, ideea tuturor acestor lucruri este că unii oameni ar putea crede că norocul este o chestiune de matematică, dar chiar trebuie să se întâmple mai mult decât atât. Așadar, așa cum acest om a avut pe cineva care i-a zâmbit cu adevărat în sus prin toate aceste incidente, poate cineva vă va zâmbi și vouă într-o zi.

Memoria slabă nu este întotdeauna un lucru rău

Derek Ladner jucase în mod regulat la loterie, deși era cunoscut pentru distracția sa și uita adesea lucruri. Jucase aceleași numere de ceva vreme și, din fericire, și-a amintit să cumpere un bilet în săptămâna fatidică când numerele lui au lovit toate. Așadar, jackpot-ul a fost împărțit între cinci jucători, inclusiv Derek, care au câștigat cu toții un premiu imens de aproape jumătate de milion de lire sterline. Apoi, o săptămână mai târziu, Derek a descoperit că avea un alt bilet identic, pe care a uitat că l-a cumpărat, ceea ce l-a determinat să cumpere două. Așa că, din cauza uitării sale, a ajuns să aibă 2 părți din jackpot-ul loto, nu una. Morala acestei povești este că nu știi niciodată când pot ajunge numerele tale, iar dacă nu te joci, poate că acela este momentul să-ți pară rău. Derek s-a asigurat că a jucat în acea săptămână și a fost recompensat de două ori.

Uneori visele ajung să fie reale

Uneori, oamenii văd numere câștigătoare în vise sau prin altă bănuială. De fapt, asta se întâmplă mai des decât ai putea crede. În cazul Mary Wollens, în vârstă de 86 de ani, ea a visat de fapt la numere după ce și-a cumpărat biletul de loto, văzând acele numere și un check-in masiv visul ei. Deci ce a făcut ea atunci? Ea a ieșit și a cumpărat un al doilea bilet cu exact aceleași numere. Așa că visul a ajuns să devină realitate, deoarece mai era o persoană cu numerele cu care trebuia să împartă jackpot-ul de 24 de milioane de dolari, dar a primit 2 părți din el în loc de una și acel bilet în plus a valorat încă 6 milioane de dolari.