Select Page

 powerball

Kupujete vstopnico za eno od velikih tekem in želite zagotoviti, da boste imeli najboljši prostor za ogled žrebanja? Če igrate igro, v kateri lahko potencialno osvojite milijone (ali stotine milijonov) dolarjev, boste zagotovo želeli biti prvi, ki bodo za to izvedeli, kajne? Želite vedeti, kako lahko rezultate dobite tako hitro kot vsi drugi, to pa vsekakor pomeni, da boste potrebovali nekaj več informacij, o katerih bomo govorili tukaj.

Velike igre

Naše najpomembnejše igre so pravzaprav Powerball, Mega Millions, EuroJackpot, EuroMillions, El Gordo in Superenalotto. Vsaka od teh iger je lahko zelo zabavna za vsakogar, ki jo igra, poleg tega pa vam omogoča, da osvojite nekaj res velikih jackpotov. To bo dovolj, da bo igranje navdušilo skoraj vsakogar. Vse, kar morate storiti za začetek igranja, je, da izberete eno od naših loterij in nekaj številk.

Powerball

Ta igra iz Združenih držav Amerike ima ogromen končni glavni dobitek, ki znaša več kot 1 milijardo dolarjev. In z glavnimi dobitki, ki vedno znašajo več milijonov dolarjev? To je vsekakor dovolj denarja, da jo bo želel preveriti skoraj vsakdo, se vam ne zdi?

Mega Millions

To je še ena igra iz Združenih držav Amerike, ki je imela ogromen glavni dobitek v višini več kot 1 milijarde dolarjev. Vedno pa je višji od nekaj milijonov dolarjev, tako da če osvojite glavni dobitek, vam bo to zagotovo spremenilo življenje.

EuroJackpot

EuroJackpot, ki ima sedež v EU, je imel doslej najvišjo vrednost 90 milijonov EUR. To je vsekakor velik znesek, če ga preračunamo v katero koli valuto, in čeprav se mu ni nikoli več približal, boste imeli še vedno na voljo dober znesek.

EuroMillions

Še ena igra, ki temelji na EU, tokrat z najvišjo vrednostjo vseh časov, ki je znašala več kot 169 milijonov EUR. To je še več kot pri prejšnji igri in vsekakor razlog, da bi jo radi preizkusili in preverili, ali ste lahko tudi vi veliki zmagovalec, kajne? Tudi če ne bo nikoli dosegla tako visoke vrednosti.

El Gordo

Ta igra iz Španije je nekoliko edinstvena. Vredna je več milijard dolarjev, vendar to ni glavni dobitek. Pravzaprav je to denar, ki se razdeli med vse, ki v igri kaj osvojijo, zato je težko reči, kakšen je največji jackpot doslej.

SuperEnalotto

To je še ena igra, ki je vredna več milijonov EUR in ima sedež v Italiji. Pri njej je največji jackpot doslej znašal skoraj 95 milijonov EUR, kar je vsekakor spodoben znesek, ki ga lahko odneseš domov že za trenutek dela, se ti ne zdi?

Prenosi na YouTubu

Prvo mesto, kjer si lahko žrebanja ogledate v živo, je YouTube. Morda se zdi nenavadno, da si žrebanje loterije ogledate tukaj, vendar si lahko tukaj dejansko ogledate več različnih žrebanj. Vendar pa vsaka igra ne prikazuje svojih žrebanj v živo na YouTubu, zato si poglejmo, kaj si lahko ogledate. To je lahko ena najlažjih metod za večino ljudi po svetu, saj je YouTube univerzalen in ponuja skoraj enake videoposnetke vsem in vsakomur, ki se strinja z uporabo njihove platforme. To pomeni, da imate na splošno na voljo veliko več prilagodljivosti. In nekaj več zabave, medtem ko ste pri tem, saj je na YouTubu vedno kaj zanimivega.

V živo na spletni strani loterije

Večina žrebanj je na voljo v živo na njihovih spletnih straneh, saj želijo biti prvi, ki vas obvestijo o rezultatih. Konec koncev je to njihova igra in želijo poskrbeti, da se boste vedno znova vračali na njihovo spletno stran, da bi izvedeli več in morda celo izvedeli za srečke. Na spletni strani loterije je na voljo cel kup informacij o tem, kaj pravzaprav počnete in kaj dobite. Da ne omenjamo, da bo govorila o zgodovini igre, od kod je prišla in še o marsičem drugem, tako da boste imeli odličen začetek, še preden boste začeli gledati rezultate, če vam jih bo uspelo najti. Powerball – prikazan v živo na spletnem mestu Mega Millions – ni prikazan v živo na spletnem mestu/preusmeri na YouTube EuroJackpot – ni prikazan v živo na spletnem mestu EuroMillions – ni prikazan v živo na spletnem mestu El Gordo – ni prikazan v živo na spletnem mestu Superenalotto – ni prikazan v živo na spletnem mestu

V živo na televiziji

Vse loterijske igre se ne žrebajo v živo na televiziji, zato bo pomembno, da veste, kaj boste dobili in česa ne, preden poskušate najti pravi kanal. To še posebej velja, če igrate igre, za katere ni nujno, da se žrebajo na vašem območju. Tudi če igrate igro na območju, ki mu je prvotno namenjena, boste morda težko dobili rezultate na televiziji, ker je dejansko nima vsak sistem. Nekatera območja preprosto ne dajejo tolikšnega poudarka gledanju rezultatov na televiziji, ker so na voljo prek YouTuba in so na voljo tako kmalu po skoraj vseh ostalih. Powerball – prikazan na ameriškem kanalu CBS Mega Millions – prikazan na ameriškem kanalu WGN EuroJackpot – prikazan na televiziji EuroMillions – prikazan na televiziji El Gordo – prikazan na televiziji Superenalotto – ni prikazan na televiziji

Povzetek

Ne glede na to, kaj nameravate igrati ali kdaj bo žrebanje dejansko potekalo, ne boste imeli težav pri hitrem in preprostem pridobivanju rezultatov. Navsezadnje bodo vedno nekje zunaj. Zato se prepričajte, da tudi če lota dejansko ne morete spremljati v živo, iščete, kje lahko dobite dobitne številke in informacije. Eno od mest, kjer ga lahko najdete, je tukaj na naši spletni strani, zato se prepričajte, da ga preverite sami.