Izaberite stranicu

Ако сте купили срећку ЕуроМиллионс, обавезно је проверите чим се извлачење заврши. Али шта треба да урадите да бисте проверили своју карту? Па, то је заправо једноставан процес и све што вам треба је рачунар или мобилни уређај да бисте то урадили.

 powerball

Проверите карту где сте је купили

Прво место за проверу је где сте заиста купили карту. Ако сте купили тикет Еуромиллионс онлајн на нашем сајту, овде ћете желети да проверите победничке бројеве. То олакшава посао јер можете видети победничке бројеве и свој тикет на потпуно истом месту. Не морате да бринете о покушају да упарите бројеве са једне странице на другу. Можете чак пронаћи и директна поређења између бројева на листићу који сте купили и победничких бројева како бисте видели да ли сте победили и колико. Али то није једини начин на који можете да проверите своју карту.

Проверите на веб локацији лото

Интернет страница ЕуроМиллионс ће вам такође дати информације које тражите. Ваш тикет није ту, али можете да проверите који су били победнички бројеви. Те бројеве можете видети и скоро одмах након извлачења, што ово чини једним од најбржих начина да проверите карту. Такође ћете морати да имате карту на располагању у исто време како бисте могли да упоредите бројеве. Ово може бити мало гњаважа, али сигурно знате да добијате праве бројеве јер идете директно до извора. Само се уверите да гледате бројеве са тачног цртежа. еуромилиона

Проверите на другим веб локацијама

Ако сам одлучан да желим да проверим своје ЕуроМиллионс, могу то да урадим и на другим веб локацијама. У ствари, када се извлачење заврши, постоји низ других веб локација које ће показати победничке бројеве. Можда ће им требати мало дуже да добију бројеве на својим страницама, али то обично није више од сат или два. То значи да можете да проверите своју омиљену веб локацију за информације. Само се уверите да добијају тачне информације и да проверавате резултате са најновијег цртежа, а не са старијих бројева који још нису уклоњени.

Када проверити своје бројеве

ЕуроМиллионс се одржава уторком и петком и жреба у Паризу у 20:45. У то време је цртеж уживо у Паризу, али можда нећете моћи да добијете пренос уживо. Уместо тога, резултате можете видети у року од само неколико сати на скоро сваком главном извору вести и на многим веб локацијама трећих страна. Све што треба да урадите је да одлучите где ћете проверити карту. Могли бисте да будете добитник награде од милион евра, а то дефинитивно није нешто што желите да чекате да бисте сазнали. Пожелећете ту награду што је пре могуће.