Välj en sida

Det spanska lotteriet hyllar arv och spänning, och förenar en global publik i jakten på stora priser och livslånga drömmar. Med djupa rötter i Spaniens kulturarv erbjuder dessa lotterier ett livligt utbud av dragningar, var och en med unik charm och storhet.

ElGordo- och ElNiño-dragningar: Ett spanskt lotteri rotat i tradition

Spanish lotteryI hjärtat av det spanska lotteriet finns de berömda elGordo- och elNiño-dragningarna, som firas varje år med kolossala prispottar. ElGordo, även känd som ”The Fat One”, har en prispott på 2 520 miljoner euro, med 720 miljoner euro i förstapris.
Dragningen, som är en gammal tradition, äger rum den 22 december och är fylld av förväntan och jubel.
ElNiño, som fortsätter den festliga andan efter jul, erbjuder imponerande 840 miljoner euro i priser den 6 januari och välkomnar det nya året med spänning och belöningar.

Jul- och veckoutgåvorna av El Gordo

El Gordo-lotteriet har en fängslande veckodragning som är tillgänglig för deltagande via vår plattform. Dessutom är den efterlängtade julupplagan av El Gordo ett av de mest kända lotterievenemangen globalt. Detta extraordinära spanska jullotteri har en otrolig prispott, med vinnare som har möjlighet att göra anspråk på svindlande 2,5 miljarder euro i totala priser.
Bland dessa enorma priser finns den prestigefyllda El Gordo, som erbjuder ett monumentalt jackpottpris på 4 miljoner euro. Denna speciella dragning sker varje år, exakt den 22 december, vilket sammanfaller med den festliga julsäsongen. Deltagarna förväntar sig ivrigt denna unika händelse och erkänner den som en av de mest anmärkningsvärda och givande lotterimöjligheterna över hela världen.

Global tillgänglighet och tekniska framsteg i det spanska lotteriet

Med en historia som går tillbaka till 1812 håller det spanska lotteriet extraordinära dragningar som elGordo och elNiño och speciella lördags- och torsdagsdragningar, vilket utlovar priser på upp till 2,520 miljoner euro. Utvecklingen av det spanska lotteriet sträcker sig bortom traditionella gränser.
Med tekniska framsteg har räckvidden för dessa ikoniska lotterier expanderat globalt. Vi har gjort det möjligt för entusiaster över hela världen att delta i dessa prestigefyllda dragningar. Oavsett om du befinner dig i Spanien eller någon annanstans är det bara några klick bort att delta i spänningen i el Gordo, El Niño, Primitiva eller EuroMillones.
Denna tillgänglighet breddar horisonten för dessa stora lotterievenemang och inbjuder en mångsidig global publik att ta del av spänningen.
Integrationen av teknik har inte bara bevarat det spanska lotteriets rika arv utan har också gjort det till en verkligt global och inkluderande upplevelse för alla lotterientusiaster.

Veckovisa möjligheter och engagerande dragningar

Bonoloto och EuroMillones genomför dragningar flera gånger i veckan och erbjuder regelbundna chanser för deltagarna att testa sin tur och tävla om lockande jackpottar, vilket kompletterar de stora dragningarnas storslagenhet.

Förväntans glädje: Gordo de la Primitiva

Varje söndag skapar Gordo de la Primitiva-dragningen ett utrymme för deltagarna att vinna betydande belopp, vilket gör söndagar till en ivrigt förväntad dag i lotterivärlden.

Det historiska lotteriet är inte begränsat till spanska invånare; individer över hela världen har nu möjlighet att delta i detta legendariska spel via vår webbplats. Oavsett var du befinner dig kan du delta i spänningen och eventuellt göra anspråk på en del av den svindlande prispotten.