Обрати сторінку

Перш за все, давайте поговоримо про те, що ми маємо на увазі, коли говоримо про лото онлайн. Традиційно люди купують лотерейні квитки в лотерейних магазинах, супермаркетах тощо. Це найпопулярніший варіант для вашої місцевої лотереї. Всі ці лотереї мають власні веб-сайти, і деякі з них дозволяють людям купувати лотерейні квитки онлайн. Але ми зараз говоримо не про це. Чому? Тому що ці сайти обмежені лише однією лотереєю, і вони дозволяють купувати квитки, тільки якщо ви є резидентом країни (або штату), де проводиться лотерея.eurojackpotЦей наш сайт, з іншого боку, призначений для того, щоб дозволити будь-кому в світі брати участь у будь-якій з великих лотерей, незалежно від того, в якій країні вони проживають. Ми надаємо вам можливість грати в більш ніж 15 різних світових лотерей онлайн, з одного облікового запису гравця, і лише кількома кліками миші.

eurojackpot

Навіщо грати в лото онлайн?

Почавши грати в лото онлайн, ви, ймовірно, ніколи не озирнетесь назад. І ви точно подивитеся на свою місцеву лотерею по-іншому! З такою великою кількістю лотерей, ви можете просто вибрати ту, яка має найвищий поточний джекпот, таким чином отримуючи максимальну цінність за свої гроші.

  • Процес придбання квитка став набагато зручнішим і, звичайно ж, швидшим – після створення облікового запису будь-який квиток будь-якої з лотерей можна придбати одним клацанням миші.
  • За бажанням, ви можете згенерувати свої номери за допомогою генератора випадкових чисел.
  • Гра в найбільші лотереї світу Powerball і Mega Millions нарешті в межах вашої досяжності – ці американські лотереї славляться своїми джекпотами, які досить часто досягають 500 мільйонів доларів і більше!
  • Загубити квиток або пропустити великий виграш неможливо – оператор зв’яжеться з вами в разі виграшу!
  • У будь-яку з пропонованих лотерей можна зіграти за допомогою квитка на одну-єдину дату розіграшу, або ж ви можете вибрати квиток, який бере участь у декількох розіграшах протягом декількох тижнів.

Як бачите, це сучасний спосіб грати в лотерею – з кращими шансами, більшими джекпотами, і все це не виходячи з дому! Чого ж ви чекаєте?