Изберете страница

Mega Millions Jackpot WinnersMega Millionsin jättipotin voittajat ovat unelmien toteutumisen ruumiillistuma. Tämä peli on tunnettu huikeista jättipoteistaan ja joka tiistai ja perjantai kello 23.00 suoritettavista arvonnoista, ja se tarjoaa pelaajille mahdollisuuden muuttaa vaatimaton sijoitus elämää mullistavaksi voittopotiksi.

Making Instant Millionaires: Mega Millions -jättipotin voittajat

Huhtikuussa 2020 Mega Millionsin minimijättipotti oli 20 miljoonaa dollaria, ja tavanomaiset minimijättipotin korotukset perustuivat lippujen myyntiin ja korkoihin. Tämä muutos lisäsi pelin potentiaalia tehdä onnekkaasta lipunomistajasta välitön multimiljonääri.
Lisäksi Mega Millions -arvontaan kuuluu erikoisominaisuus nimeltä Megaplier. Kun valitset Megaplier-vaihtoehdon, toissijaisen palkintojakson voitot voivat kasvaa 2-5-kertaisiksi riippuen arvotusta Megaplier-numerosta.

Ei Mega Millionsin jättipotin voittajia, mitä seuraavaksi?

Kun Mega Millionsin jättipotin voittajia ei ole, palkintorahat eivät katoa. Sen sijaan ne siirtyvät seuraavaan arvontaan jackpot rollover -järjestelmän avulla. Näin ollen osa edellisen arvonnan lipunmyynnistä lisätään voittopottiin.
Tämä aiheuttaa sen, että tulevan arvonnan jättipotin määrä kasvaa merkittävästi ja pitää pelaajat jännityksessä. Sykli jatkuu siihen asti, kunnes jonkun valitsemat numerot osuvat voittoyhdistelmään ja hän lunastaa himoitun jättipottipalkinnon.

Megajackpotin tavoittelu

Mega Millions -arvontaan osallistuminen on yksinkertaista. Kukin pelaaja valitsee viisi numeroa valkoisten pallojen joukosta (1-70) ja yhden numeron Mega Ballin joukosta (1-25). Näiden valittujen numeroiden on täsmälleen vastattava arvottuja voittonumeroita, jotta päävoitto voidaan napata.
Niille, jotka jättävät kohtalonsa mieluummin sattuman varaan, on tarjolla Quick Pick -vaihtoehto, jossa arpajaiskone luo joukon satunnaisnumeroita.

Top 10 mega millions -jättipotin voittajaa

Mega Millions on tehnyt historiaa tuottamalla ennätyksellisiä jättipotteja. Tässä ovat kaikkien aikojen 10 parasta Mega Millionsin jättipottia:

  • 1,602 miljardia dollaria, 8. elokuuta 2023: Florida juhli suurinta Mega Millions -jättipottia tähän mennessä, mikä teki siitä historiallisen hetken.
  • 1,537 miljardia dollaria, 23. lokakuuta 2018: Etelä-Carolinasta tuli valtavan jättipotin voiton epikeskus.
  • 1,348 miljardia dollaria, 13. tammikuuta 2023: Maine todisti poikkeuksellista jackpot-voittoa, joka lujitti sen paikan Mega Millionsin historiassa.
  • 1,337 miljardia dollaria, 29. heinäkuuta 2022: Illinois lisäsi kolossaalisten jättipottien luetteloon tämän merkittävän voiton.
  • 1,05 miljardia dollaria, 22. tammikuuta 2021: Michigan liittyi jättipotin ennätysten haltijoiden joukkoon tällä poikkeuksellisella voitolla.
  • 656 miljoonaa dollaria, 30. maaliskuuta 2012: Kolme voittajaa Illinoisista, Kansasista ja Marylandista jakoivat huomattavan jättipotin.
  • 648 miljoonaa dollaria, 17. joulukuuta 2013: Kaksi onnekasta voittajaa Kaliforniassa ja Georgiassa juhli tätä merkittävää voittoa.
  • 543 miljoonaa dollaria, 24. heinäkuuta 2018: Kaliforniassa nähtiin toinen ennätyksellinen Mega Millions -jättipotin voitto.
  • 536 miljoonaa dollaria, 8. heinäkuuta 2016: Indianassa voitettiin kesällä 2016 huomattava jättipotti.

Mega Millionsin jättipotti, jonka historiaan kuuluvat valtavat palkinnot ja ennätysvoitot, on edelleen yksi maailman kiehtovimmista ja jännittävimmistä lottopeleistä.
Kuten sanonta kuuluu, onni suosii rohkeita, jos tunnet itsesi onnekkaaksi ja haluat kokeilla mahdollisuuksiasi voittaa Mega Millionsin jättipotti, pelaa verkossa onlinelotto365.comin kautta, joka on kätevä ja helposti saatavilla oleva vaihtoehto.