Изберете страница

Кой може да играе Eurojackpot и да се присъедини към преследването на късмета? В продължение на десетилетие Eurojackpot, паневропейската лотария, символизираща трансграничното забавление и потенциала за превръщане на мечтите в реалност, изтъкава мечти и пленява сърцата на участниците в 18 европейски държави.
Докато отбелязваше своята знаменателна 10-та годишнина на 25 март 2022 г., Eurojackpot добави ново ниво на вълнение, като въведе второ теглене всеки вторник.

Eurojackpot: Началото на континенталната лотария

Who Can Play Eurojackpot Шест години след триумфа на EuroMillions участващите държави си сътрудничиха, за да въведат втора континентална лотарийна игра. В историческо споразумение, подписано в Хелзинки, Финландия, беше поставена основата за раждането на Eurojackpot.
На 23 март 2012 г. в Хелзинки се проведе първото теглене на Eurojackpot, като билети бяха достъпни в Дания, Естония, Финландия, Германия, Италия, Нидерландия и Словения. Днес Eurojackpot е доказателство за успешно трансгранично сътрудничество.
През годините басейнът се разширява, като през октомври 2014 г. към него се присъединяват Чешката република и Унгария, през октомври 2015 г. – Словакия, а през септември 2017 г. – Полша.

Изискване за законова възраст:

Очарованието на Eurojackpot не е ограничено само от географски аспект, а обхваща и концепцията за отговорно участие. Достъпна за пълнолетни, играта се придържа към възрастта за пълнолетие във всяка съответна държава. Участниците трябва да са пълнолетни, за да закупят билети за Eurojackpot, като строгите забрани за продажба на лотарийни билети на непълнолетни гарантират сигурно и вълнуващо преживяване за всички.

Структура на играта и правила:

Структурата на играта Eurojackpot е проста, но обещава изключителни награди. Всяко участие изисква да се изберат пет основни числа от 1 до 50 и две евро числа от 1 до 12. Уникалното теглене с отделни машини за главните и еврочислата дава възможност да се получи едно и също число и в двете категории.
Участниците могат да изберат 5 основни числа и 2 допълнителни числа, като печелят награди, започващи от съвпадение на едва три числа. Комбинацията от основните и допълнителните числа предлага различни възможности за печалба, като гарантира тръпката от победата дори без перфектно съвпадение.
Наградите варират от покриване на цената на билета до достигане на милиони.

Онлайн достъпност и предимства:

Значително предимство на Eurojackpot е удобството при закупуване на билети онлайн. Платформи като OnlineLotto365.com предоставят удобен за ползване интерфейс, като премахват географските бариери за ентусиастите извън участващите европейски държави.
Важно е да се отбележи, че победителите разполагат с 90 дни от датата на теглене, за да получат наградата си от Eurojackpot.

Исторически печалби и максимална печалба:

На 22 юли 2022 г. датски играч достигна върха на вълнуващата игра Eurojackpot, като спечели историческата максимална награда от 120 милиона евро – най-голямата джакпотна печалба в играта след 15 тегления без победител. Тази победа подчертава потенциала за промени в живота, който Eurojackpot предлага на участниците.

Сега, повече от всякога, е моментът да се присъедините към общността на Eurojackpot. Независимо дали живеете в сърцето на Европа, или на другия край на света, достъпността на онлайн платформи като OnlineLotto365.com ви отваря вратата за участие.
Тръпката от играта не познава граници, както и шансът ви да спечелите голяма сума. Eurojackpot ви очаква; ще бъдете ли следващият, който ще влезе в историята?