Изберете страница

Играта на лото е любимо занимание в целия свят. На практика всяка страна има своя собствена лотария, която се организира предимно от националното правителство. Някои лотарии използват печалбите за благотворителност, а други просто добавят приходи към данъчните приходи на страната.

Популярността на лотото, разбира се, зависи до голяма степен от размера на сумата, която може да бъде спечелена в действителност. Вследствие на това повечето лотарийни комисии предлагат начини за увеличаване на сумата, която може да бъде спечелена. Най-популярният начин за това е предлагането на джакпот – всеки път, когато основната награда не е спечелена, неплатените печалби се натрупват и се добавят към наградния фонд на следващото теглене.

Класическа схема с джакпот

 world's best lotteries

Типичната схема за лотарийния джакпот е да се изтеглят 5 или 6 числа от общо 39, 49 или 59 числа. Правилното уцелване на тези 5 или 6 числа вече би ви направило доста богати, но комбинацията от тези числа се уцелва почти всяка седмица. Така че, за да се постигнат високи джакпоти, се добавя допълнително число (най-често между 0 и 9) и ако искате да спечелите джакпота, трябва да уцелите правилно 5-те или 6-те основни числа ПЛЮС числото на джакпота.

Кои са най-добрите лотарии в света по джакпот?

Има някои лотарии, за които е известно, че имат наистина огромни джакпоти. И не е чудно, че джакпотите на американското лото са начело на класацията на най-големите джакпоти в света. Мега милиони и Пауърбол са двете най-големи лотарии в САЩ, а джакпотите им няколко пъти в миналото са достигали астрономически размери от над 500 милиона долара.

Италианската лотария Superena и испанската El Gordo Lotto също са доста популярни. Тези лотарии имат джакпоти, които не се разчупват много често за дълъг период от време. Причината е, че броят на възможните комбинации, генерирани от регламента на тегленето, е доста голям.

И тогава има едно доста ново лото събитие, което напоследък привлича вниманието на феновете на лотото от цял свят: Лотото „Евромилиони“. Поради факта, че тази лотария се предлага в няколко европейски държави, както и поради факта, че в тези държави има много фенове на лотото, които имат пари за харчене, джакпотът на тази лотария почти винаги е близо до 100 милиона евро.

Ако искате да разберете коя лотария в момента има най-голям джакпот, всичко, което трябва да направите, е да погледнете колоната в дясната част на нашия уебсайт. В тази колона можете да намерите текущите джакпоти в Световната лотария, подредени по размер. Изберете някой от тях, като просто кликнете!

Как да играете тези лотарийни събития?

Тези лото събития първоначално бяха предназначени за жителите на участващите държави, но нашият уебсайт дава възможност на всеки да играе световно лото сега. Няма значение къде живеете – можете да изберете числата си и да поръчате билет онлайн чрез използване – просто изберете лотария и започнете!

Това е световна куриерска услуга, която ще купи физически билет за вас и ще ви помогне да получите парите си, ако спечелите. Това не е някаква лотарийна измама, а реномирана компания, която от няколко години предоставя надеждни услуги на феновете на лотарията от цял свят.

Предимството е, че тъй като можете да изберете някоя от тези световни лотарии, можете значително да подобрите шансовете си за печалба. Всъщност това е доста просто: Вместо да играете в родното си лото, когато джакпотът е нисък, инвестирайте същите пари, за да си купите билет за 10 или 50 пъти по-висок джакпот в друга държава по света!