Vælg en side

Spil Mega Millions USA online | Sådan kan folk, der bor i Danmark, spille lovligt med i Mega Millions

Om Mega Millions

Dette er nok verdens mest berømte lotteri. Vi giver lotteri entusiaster fra Danmark mulighed for at spille Mega Millions online og hjælper spillernes drømme gå i opfyldelse. Hvis du bor i Danmark, kan du stadig spille Mega Millions med en online lodseddel. Vores tjeneste er 100% lovlig, og vi giver dig chancen for at deltage i dette amerikanske megalotteri.
mega millions

  • Lande: USA
  • Talrække for hovedtal: 70
  • Du vælger: 5
  • Talrække for ekstra tal: 25
  • Du vælger: 1
  • Udtrækningsdage/-tider: tirsdag og fredag, kl. 21.00 EST, +1 dag 3.00 CET
  • Mega Millions jackpot starter på: 40 millioner dollars
  • Loft over Mega Millions jackpotten: intet
  • Sandsynlighed for at vinde jackpotten: 1 i 175.711.536
  • Sandsynlighed for gevinst på 2. niveau: 1 i 3.819.816
  • Sandsynlighed for at vinde hvilken som helst præmie: 1 i 24,12
  • Antal præmiekategorier: 9

Bedste egenskaber ved Mega Millions

spil mega millions online

Det mest tiltrækkende ved Mega Millions er selvfølgelig størrelsen på jackpotterne. Mega Millions jackpotten kan aldrig være under 40 millioner dollars. Hver gang, der er en, der vinder jackpotten, starter den forfra med minimumsbeløbet på 40 millioner dollars. Med to udtrækninger om ugen vokser Mega Millions jackpotten ret hurtigt. I USA spiller millioner af mennesker med i Mega Millions uge efter uge, og der er også masser af mennesker fra andre lande, fx Danmark, der spiller Mega Millions online.

Det er altså normalt for Mega Millions jackpotten at vokse med 10 millioner dollars efter hver udtrækning (med mindre nogen vinder jackpotten). Det vil sige omkring 20 millioner dollars om ugen, siden der er to udtrækninger om ugen.

Og når jackpotten er blevet større end 100 millioner dollars, sælges der endnu flere lodsedler, både i butikkerne og til online spillere. Det er sket mange gange, at jackpotten har nået beløb på 400 millioner dollars eller højere. Og derfra er det normalt med en ugentlig vækst på 100 millioner dollars på grund af den drastiske stigning i salget af lodsedler. Den nuværende rekord for jackpotten er på 1500 millioner dollars (ja, 1,5 milliarder!)

Sådan tjekker du Mega Millions resultaterne

mega millions Danmark

Hvis du bor i Danmark eller i hvilket som helst andet land uden for USA, kan du højst sandsynligt ikke få vindertallene fra de lokale radio- eller tv-stationer. Du kan besøge den officielle hjemmeside for Mega Millions, men der er en meget lettere løsning for dig. Kom bare tilbage til vores hjemmeside og kig på siden med resultater. Der offentliggør vi resultater for alle lotterierne.

Vi sender dig også en mail for at underrette dig om gevinster – hvis du har spillet online og har en Mega Millions lodseddel på din konto.

Desuden kan du bekræfte dine personlige lotteriresultater på din spillerkonto. Når du har spillet Mega Millions online på vores hjemmeside, opbevares den lodseddel eller de lodsedler, du har købt, på kontoen. Og efter udtrækningen kan du bare gå derind og øjeblikkeligt sammenligne din Mega Millions lodseddel mod de seneste vindertal.

Du har spillet Mega Millions online og vundet – hvad sker der nu?

Hvis du har vundet en større præmie, sender vores support dig besked med anvisninger om, hvad du skal gøre. Derefter skal du udfylde en formular, vi giver dig. Vores service team sender din formular til lotterikommissionen. Formularen har også oplysninger om din bankkonto og din fysiske adresse i Danmark (eller hvor du nu bor), og dit ønske om betalingsmetode angiver du også på denne formular. Inden for nogle få dage får du pengene via din valgte betalingsmetode.

Og hvis du vinder et mindre pengebeløb (op til 2500 euro, nærmere bestemt), går gevinsten ind på din spillekonto med det samme – du tjekker bare din spillesaldo. Så kan du beslutte, om du vil lade pengene stå der, så du kan bruge dem til at spille videre i flere lotterier (eller Mega Millions) online, eller du kan sætte gang i en udbetaling.