Select Page

Prvo, razgovarajmo o tome što mislimo kada govorimo o online lutriji. Tradicionalno, ljudi kupuju svoje srećke u lutrijskoj trgovini, u supermarketu itd. To je najpopularnija opcija za vašu lokalnu lutriju. Sve te lutrije imaju vlastitu web stranicu, a neke od njih omogućuju ljudima kupnju srećki online. Ali ovo nije ono o čemu ovdje govorimo. Zašto? Budući da su te stranice ograničene na samo jednu lutriju i omogućuju vam kupnju listića samo ako ste stanovnik zemlje (ili države) u kojoj se igra lutrija.eurojackpotOva naša web stranica, s druge strane, sve je o omogućavanju svakome u svijetu da sudjeluje u bilo kojoj od velikih lutrija vani, bez obzira na zemlju u kojoj živi. Omogućujemo vam da igrate više od 15 različitih svjetskih lutrija online, sa samo jednog računa igrača i sa samo nekoliko klikova mišem.

eurojackpot

Zašto igrati loto online?

Jednom kada počnete igrati loto online, vjerojatno se više nikada nećete osvrnuti. I sigurno ćete na drugačiji način gledati na svoju lokalnu lutriju! S toliko mnogo lutrija u ponudi, možete jednostavno odabrati onu s trenutno najvećim jackpotom i tako dobiti najveću vrijednost za svoj novac.

  • Proces dobivanja vaše karte mnogo je praktičniji i zasigurno brži – jednom kada imate svoj račun, bilo koja srećka za bilo koju lutriju udaljena je samo jednim klikom miša.
  • Ako želite, možete se odlučiti za generiranje svojih brojeva uz pomoć generatora slučajnih brojeva.
  • Igranje najvećih svjetskih lutrija Powerball i Mega Millions napokon su vam nadohvat ruke – te američke lutrije poznate su po svojim jackpotovima koji često dosežu iznose od 500 milijuna $ ili više!
  • Nemoguće je izgubiti svoj listić ili propustiti veliki dobitak – operater će vas kontaktirati ako dobijete!
  • Bilo koja lutrija u ponudi može se igrati sa srećkom za jedan datum izvlačenja ili možete odabrati da dobijete srećku koja sudjeluje u više izvlačenja tijekom nekoliko tjedana.

Kao što vidite, ovo je moderan način igranja lutrije – s boljim koeficijentima, većim jackpotovima i sve to iz udobnosti svog doma! Što čekaš?