Select Page

 powerball

Lutrije su vrlo popularne u Sjedinjenim Državama, što dokazuje koliko ih se ubraja među najveće lutrije na svijetu. Predvođena golemom Powerball lutrijom, nudi nagrade često u rasponu od devet znamenki i ono je od čega su napravljene legende lutrije. Također postoji još nekoliko lutrija sa sjedištem u SAD-u koje su poznate po svojim velikim dobicima, u desecima milijuna. Neki od ovih crteža ograničeni su na određenu državu, poput New Yorka, Kalifornije, Floride ili Indiane. Dakle, vjerojatno ne živite ni u jednoj od ovih država, ili možda uopće ne živite u SAD-u. Bez brige, nije važno gdje u svijetu živite, jer oni nude mogućnost kupnje lutrijskih listića za bilo koju lutriju u SAD-u online, kao i za sve glavne svjetske lutrije.

Američka Powerball lutrija

Powerball lutrija uključuje dva tjedna izvlačenja, svake srijede i nedjelje. Da biste osvojili ogromne jackpotove koje nude, morate spojiti pet glavnih brojeva plus broj power ball. Dostupne su i mnoge druge nagrade, ali naravno, veliki jackpot privlači toliko igrača. Ovo je jedna od lutrija na kojoj možete čuti neke od najvećih priča u svijetu lutrije, gdje ljudi osvoje stotine milijuna dolara ili više i dramatično im se zauvijek promijene životi ispuštanjem jedne loptice. Samo uzbuđenje zbog toga što dva puta tjedno možete dobiti sav taj novac više je nego dovoljno da unesete puno uzbuđenja u živote ljudi.

Lutrija Mega Millions

Poput lutrije Powerball, lutrija Mega Millions nudi se u većini američkih država, što joj omogućuje pristup vrlo velikoj bazi igrača. Povijesno gledano, američke lutrije bile su ograničene na jednu državu, ali otkako su na scenu stupili igrači s više država kao što su Powerball i Mega Millions, to je podiglo američke lutrije na potpuno novu razinu uzbuđenja. mega milijuni Mnogo je sličnosti između lutrije Powerball i Mega Millions, budući da Mega Millions također ima dva tjedna izvlačenja, u ovom slučaju utorkom i petkom. Također morate spojiti uobičajenih pet brojeva plus dodatni broj, u ovom slučaju, broj Mega Ball. Jackpotovi su također prilično veliki. Dakle, igrajući obje ove mega lutrije, bit ćete u akciji ukupno četiri dana svakog tjedna, s velikim novcem svaki put. Nudimo vam mogućnost da ove ulaznice kupite online, izravno na vlastitom računalu, tako da ne morate propustiti ništa od ovog uzbuđenja. Pružamo vam sve informacije koje trebate znati o svim tim lutrijama u SAD-u, uključujući trenutni jackpot, kada će se sljedeće izvlačenje održati, koliko je vremena preostalo da kupite svoj listić online i sve drugo što trebate znati.

Otvorite besplatni račun kod nas i počnite uživati ​​u svemu ovome i više

Naša stranica ne samo da vam omogućuje online kupnju lutrijskih listića za sve najveće svjetske lutrije, već se također brine o vama na svakom koraku. Mi izlazimo i kupujemo vaše srećke za vas, čuvamo ih za vas i također vam olakšavamo da ih unovčite nakon što osvojite. Dakle, više ne morate živjeti u određenom mjestu da biste iskoristili prednosti lutrije koja se tamo održava. Preko nas vam je dostupan cijeli svijet lutrije.