Select Page

 najbolji sustav lutrije

Za dobitak na lutriji svaki igrač ima svoj sustav za koji smatra da je najbolji. Veliko je pitanje pomaže li to doista pobijediti ili ne. Neki ljudi igraju iste brojeve iz tjedna u tjedan. Drugi koriste računala za generiranje nasumičnih dobitnih brojeva. Često igrači također koriste kombinaciju oba, na primjer upisujući svoj datum rođenja i datume rođenja članova obitelji, a zatim nasumično dodaju još brojeva. Druga popularna metoda je označavanje brojeva geometrijskim redoslijedom na kuponu, na primjer u obliku ravne linije preko nekoliko brojeva. Svaki igrač tako ima svoju varijantu loto sustava i nada se uspjehu i izvlačenju njegovih brojeva.

Ulaznice za sustav lutrije

S klasičnim sustavima lutrije, to je prilično jednostavno pitanje biranja više brojeva, a time se troši više novca. S punim sustavom možete odabrati 7 ili 8 brojeva umjesto uobičajenih 6 brojeva. To, naravno, povećava šanse, ali i košta znatno više novca. Takozvani parcijalni sustavi omogućuju igraču da odabere nekoliko fiksnih brojeva i kombinira ih s nekoliko dodatnih brojeva. To povećava šanse za dobitak, posebno ako su izvučeni fiksni brojevi. Ovi djelomični sustavi također su znatno skuplji od obične srećke.

Osobni sretni brojevi

Ima puno toga za reći o uvijek biranju istih brojeva tijekom duljeg vremenskog razdoblja. Uostalom, postoji izvjesna vjerojatnost da će svaka moguća kombinacija brojeva jednom biti izvučena nakon dovoljno dugo vremena. Međutim, morate imati na umu da se teoretski kladite samo 220 puta godišnje igrajući 5 kombinacija brojeva i dva izvlačenja tjedno. Uz pretpostavku, na primjer, da postoji 10 milijuna kombinacija brojeva, moglo bi se – u teoriji – očekivati ​​osvajanje glavne nagrade svakih 45.000 godina.

Topli i hladni brojevi

Igrači mogu birati ili takve brojeve koji dugo nisu bili izvučeni ili brojeve koji su u prošlosti bili češće izvlačeni. Općenito je istina da će ponovljena nasumična izvlačenja dugoročno rezultirati određenom količinom jednake distribucije. Međutim, može proći jako dugo prije nego što se to dogodi, poput stotina godina kao u gornjem primjeru. Zaključak može biti samo da na kraju uvijek ovisi o sreći. Loto sustavi bilo koje vrste ne pomažu dobiti na lutriji. Ali čekajte, doista postoji način da povećate šanse za dobitak. Za to morate razumjeti matematički koncept očekivane vrijednosti. Očekivana vrijednost svake igre na sreću izračunava se pomoću sljedećih faktora:

  • trošak igre (u našem slučaju trošak ulaznice) – što je niža cijena, veća je očekivana vrijednost
  • vjerojatnost da se dogodi dobitak – što je više mogućih brojčanih kombinacija, niža je očekivana vrijednost
  • iznos dobitka koji se osvaja, ako se izvlače vlastiti brojevi – što je veći dobitak, to je veća očekivana vrijednost

Na prva dva faktora nemate utjecaja. I treći faktor je također fiksan, ali postoji jedna iznimka: trenutni iznos jackpota! Zapravo, matematičke šanse su doista veće kada je jackpot veći!

Jedini lutrijski sustav koji pomaže je pametno korištenje sredstava

Stoga biste trebali igrati lutriju samo kad god je jackpot posebno visok. To znači da kad god se osvoji jackpot, ne biste trebali igrati neko vrijeme. Ali ako ne želite toliko dugo čekati da se jackpot ponovno sakupi, onda je idealna alternativa potražiti druge lutrije u inozemstvu. Oni često nude znatno bolje i veće jackpotove. Ove se lutrije ne mogu igrati na konvencionalan način – ali ovdje naša usluga stupa na scenu. Naša usluga omogućuje igraču lutrije da bira između raznih lutrija iz cijelog svijeta. Sigurno ste čuli za američke lutrije Powerball i Mega Millions. Dobici tamo su gotovo uvijek višestruki od vaše nacionalne lutrije. S opcijom online igranja lota, možete nastaviti na način da uvijek odaberete odgovarajući najveći jackpot. Ovo je pametan način da uvijek dobijete najbolju vrijednost za novac. Ulaznice za te lutrije obično koštaju oko dva puta više od obične karte. Ali računica i dalje vrijedi ako, primjerice, dobijete deset puta veći jackpot za duplo veću cijenu ulaznice!

Uspješno igrajte loto odabirom pravog lutrija

Igranje lutrije online ima smisla jer je to jedini stvarno obećavajući sustav – odabirom trenutno najbolje lutrije. To je jedini sustav putem kojeg možete značajno poboljšati svoje šanse za dobitak.