Select Page

 el gordo

Kao najpopularnija igra na svijetu, lutrija je donijela slavu i bogatstvo mnogim sretnim igračima. Ali, možete li igrati lutriju s bitcoinom? I ako da, je li to mnogo bolja verzija tipične lutrije u kojoj koristite standardnu ​​valutu? Odgovor je, da, možete igrati lutriju s bitcoinom. Bitcoin je jedna od mnogih opcija plaćanja koje nudimo. I, da, to može biti bolji način plaćanja ako volite Bitcoin i mrzite se prilagođavati realnosti ekonomskog svijeta u kojem dominiraju dolari, euri, funte sterlinga i druge valute.

Više uzbuđenja

Bitcoin lutrijska igra može lako poljuljati vaš svijet. Gotovo svaka igra oslanja se na inovativno igraće sučelje. A prednosti koje se obično vežu uz ovu kriptovalutu su brojne. Što je najvažnije od svega, dobici se trenutno isplaćuju, naknade su niže ili ih uopće nema i nema ograničenja u zemlji. el gordo Svatko može igrati bitcoin lutrijske igre s bilo kojeg mjesta na svijetu, bez obzira jesu li lutrije ili kockanje tamo zabranjene. Čak su i veliki prodavači lutrijskih srećki poput Jackpocketa, njujorške mobilne platforme za kupnju lutrijskih srećki koja prodaje srećke za tri lutrije države New York, kao i Mega Millions i Powerball, pokazali interes za Bitcoin. Nakon partnerstva s BitPayem, Jackpocket je mogao ponuditi anonimnost, vremensku učinkovitost i bez naknada. Uvođenje bitcoin transakcija pomoglo je Jackpocketu da smanji pritisak koji su izvršili procesori kreditnih kartica i banke.

Je li bitcoin lutrija legalna?

Kada ste u potrazi za online bitcoin lutrijom, važno je tražiti one koje su dokazano poštene. Provably fair lutrije su igre koje su 100% čiste. Dokazivo fer koncept igranja omogućuje igračima da sami provjere sve rezultate igre. Dokazivo poštena lutrija ne može izvoditi nikakve manipulacije. Ovo je vjerojatno veliko olakšanje za igrače koji se brinu da internetske lutrije ne biraju nasumične brojeve za svoje igre. No, ako je lutrija dokazano poštena, to znači da se svi rezultati objavljuju prikazivanjem hash-a kako bi ga igrači vidjeli i potvrdili. Ovo sve može biti zbunjujuće za osobu koja nije tehnički potkovana. No, mnogi igrači koji igraju bitcoin lutriju zapravo su vrsta IT stručnjaka i zamaraju se takvim stvarima. Dakle, čak i ako nemate mogućnost provjeriti rezultate i njihovu autentičnost, budite uvjereni da postoje stotine drugih igrača koji to rade i osiguravaju da online bitcoin lutrije daju nasumične rezultate zahvaljujući dokazano pravednom sustavu. A kada osvojite Bitcoin na lutriji, možete očekivati ​​gotovo trenutne isplate umjesto 2 do 5 dana kao kada koristite svoju kreditnu karticu za kupnju listića. Samo dajte adresu svog bitcoin novčanika i uživajte u svojim dobicima kratko vrijeme kasnije.