Select Page

Купете билети за Eurojackpot онлајн од Македонија | Информации за Eurojackpot, како да купите билети

Eurojackpot

Ако се прашувате како да купите билети за Eurojackpot онлајн, го опишуваме процесот во лесни чекори. Но сè во сè, нашиот веб-сајт ќе ве води низ целиот процес. Се обидовме да го задржиме како можно поедноставно.

 • Откако ќе сте на страницата на Eurojackpot, изберете ги вашите броеви или оставете го компјутерот да ги избере за вас.
 • Можете да додадете повеќе лотарии и повеќе билети на вашата нарачка ако сакате.
 • Кликнете на “Плати сега”.
 • eurojackpot

 • Регистрирајте го вашиот профил на нашиот веб-сајт (ако веќе сте тоа направиле, можете да ја прескокнете оваа чекор и само да се најавите на вашиот постоечки профил).
 • Ако регистрирате нов профил, проверете го вашето е-поштенско сандаче за пораката со врска за верификација.
 • Во случај да не ја најдете е-поштата, проверете го вашето сандаче за нежелена пошта, можеби завршила таму.
 • Кликнете на симболот на кошарата за купување.
 • Изберете начин на плаќање, кликнете за плаќање и следете ги упатствата за плаќање.
 • Eurojackpot
 • Како да платите за вашиот билет за Eurojackpot онлајн

Има неколку сигурни начини на плаќање достапни за нашите клиенти. Изберете го начинот кој ви е удобен.

Можете да купите билети онлајн и да ги платите по два начина:

  Купете Eurojackpot онлајн

 1. Плаќање на вашата нарачка директно.
 2. Депозит на пари на вашиот играчки профил, а потоа да го користите вашиот биланс за купување на лотариски билети.

Ако користите вториот начин, проверете дека вашиот биланс е поголем од вредноста на нарачката за билет.

Повеќе информации за Eurojackpot

 • Земја: разни европски земји
 • Главен опсег на броеви: 50
 • Изберете: 5
 • Дополнителен опсег на броеви: 10
 • Изберете: 2

Денови и часови на извлекување: Петок, 21:00 CET, 21:00 CET

Минимален джекпот: 10 милиони евра

Максимален джекпот: 90 милиони евра

Веројатност за освојување на джекпот: 1 на 135.600.640

Веројатност за победа на ниво 2: 1 на 2.118.760

Веројатност за победа на секое ниво: 1 на 26,39

Број на нивоа на награди: 12

Предности на купувањето на билети за Eurojackpot онлајн

 • Купете ги вашите билети од удобството на вашиот дом.
 • Поголем избор на лотарии.
 • Подобрете ги вашите шанси за победа со избор на лотарија со најголеми джекпоти.
 • Опција за прво депонирање пари и потоа плаќање со вашиот биланс.
 • Никогаш повторно да не губите билет.
 • Да бидете известени кога победувате.
 • Брза опција за избор со случајен генератор на броеви.

Дали е легално да се купуваат билети за Eurojackpot онлајн?

Не морате да се забринувате дали купувањето на лотариски билети онлајн или на традиционален начин е легално во вашата земја на пребивавање. Исто така, не треба да се забринувате за прашањето дали користењето на нашата услуга е легално според регулативите во земјата каде што се одржува лотаријата. Начинот на кој го управуваме нашиот сервис е дизајниран така да ви гарантира дека ќе бидете исплатени, иако освоите джекпот.

Мора да имате најмалку 18 години за да го користите нашиот сервис.

Како ќе бидам исплатен ако освојам Eurojackpot онлајн?

Исплата на добивките е важен дел од нашиот сервис кон нашите клиенти. Важно е за вас да знаете дека не ги одземаме никакви видови на провизии од вашите добивки на лотаријата. Може да има многу мала такса само во една ситуација, а тоа е ако одлучите да бидете исплатени преку банкарска трансферна сметка. Ова се трошоци што ни ги наплаќа банката, и зборуваме за можеби само 5 долари за трансфер ако е меѓународен.

Има две различни ситуации за исплата:

 1. Освоите износ од 2500 евра или помалку. Во овој случај, добиениот износ ќе биде кредитиран на вашиот играчки профил кај нас.
 2. Освоите износ од повеќе од 2500 евра. Во овој случај, ќе ви испратиме е-пошта формулар што треба да го пополните. Вие одлучувате како сакате да бидете исплатени. Во овој случај, опциите се банкарска трансферна сметка и чек. Ќе го обработиме барањето за вас, и неколку дена подоцна ќе ги добиете парите на вашата банкарска сметка или ќе добиете чек.
Tier Match
X
+
X
Prize Chance to win
Prize #1I Match
X
+
X
:
5 + 2
Prize : 36.00% shared
Jackpot
Chance to win : 1 in 139,838,160
Prize #2II Match
X
+
X
:
5 + 1
Prize : 8.60% shared
Estimated: €942,418.4
Chance to win : 1 in 6,991,908
Prize #3III Match
X
+
X
:
5 + 0
Prize : 4.90% shared
Estimated: €161,655.2
Chance to win : 1 in 3,107,515
Prize #4IV Match
X
+
X
:
4 + 2
Prize : 0.80% shared
Estimated: €5,094.3
Chance to win : 1 in 621,503
Prize #5V Match
X
+
X
:
4 + 1
Prize : 1.00% shared
Estimated: €276.6
Chance to win : 1 in 31,075
Prize #6VI Match
X
+
X
:
3 + 2
Prize : 1.10% shared
Estimated: €131.2
Chance to win : 1 in 14,125
Prize #7VII Match
X
+
X
:
4 + 0
Prize : 0.80% shared
Estimated: €80.3
Chance to win : 1 in 13,811
Prize #8VIII Match
X
+
X
:
2 + 2
Prize : 2.60% shared
Estimated: €23.7
Chance to win : 1 in 985
Prize #9IX Match
X
+
X
:
3 + 1
Prize : 2.90% shared
Estimated: €19.0
Chance to win : 1 in 706
Prize #10X Match
X
+
X
:
3 + 0
Prize : 5.40% shared
Estimated: €16.0
Chance to win : 1 in 314
Prize #11XI Match
X
+
X
:
1 + 2
Prize : 6.80% shared
Estimated: €11.4
Chance to win : 1 in 188
Prize #12XII Match
X
+
X
:
2 + 1
Prize : 20.30% shared
Estimated: €8.8
Chance to win : 1 in 49
Overall chances of winning any prize : 1 in 26.39