Vyberte stranu

Jednou z najzaujímavejších vecí na hraní veľkých lotérií je predstaviť si, čo by ste robili so všetkými tými peniazmi. Samozrejme, výhra jedného z týchto veľkých jackpotov je ešte vzrušujúcejšia a ľuďom sa to stáva neustále. Takže by ste mohli byť ďalší, kto vie? Po prvé, mať oveľa viac peňazí, ako máte teraz, dosť na to, aby ste žili život v luxuse po zvyšok svojho života, je pravdepodobne tou najcennejšou vecou, ​​ktorú môžete vyhrať. Samozrejme, budete môcť pomôcť aj svojej rodine a priateľom, čo si samozrejme veľmi vážime a prinesie vám to veľkú spokojnosť. Okrem toho existujú rôzne druhy vecí, ktoré ľudia kupujú a robia s veľkými jackpotmi, vrátane splácania hypotéky a iných účtov, nákupu veľkých vstupeniek, ako je dom alebo auto, odchodu na dlhé dovolenky a podobne. čokoľvek iné, čo chcú robiť. Voľba bude len na vás! Kliknite sem a vychutnajte si pohodlie možnosti hrať všetky najväčšie svetové jackpoty priamo z vášho počítača!

 veľká výhra jackpotu v lotérii

Ktokoľvek môže vyhrať veľké loto jackpoty

Výhercovia veľkých jackpotových lotérií prichádzajú vo všetkých tvaroch a veľkostiach. Jedným z najzaujímavejších príbehov je príbeh Frane Selak z Chorvátska. Selak sa v priebehu rokov stretol s mnohými život ohrozujúcimi situáciami. Napríklad vlak, v ktorom bol, spadol z mosta do zamrznutej vody. Zahynulo 17 pasažierov, ale Selak vyviazol iba s reznými ranami a zlomenou rukou. Potom sa vydal na cestu lietadlom, kde vyleteli dvere z lietadla, čo spôsobilo, že vypadol. Pristál v kope sena, čo mu zachránilo život. Potom bol v autobuse, ktorý havaroval a skončil v rieke. Ľudia umierali, ale Selak nebol jedným z nich. Jeho auto dvakrát začalo horieť a oba prípady prežil, aj keď pri jednej z nehôd mu zhoreli všetky vlasy. Zrazil ho mestský autobus a vyviazol z neho len s ľahkými zraneniami. Potom musel vlastným autom zísť z útesu, aby sa vyhol čelnej zrážke s kamiónom, pri zjazde z auta vypadol a držal sa stromu, auto dopadlo na zem a explodovalo. Takže len málo ľudí malo v živote také šťastie ako tento chlapík, ktorý toľkokrát podvádzal smrť. Rozhodol sa teda hrať v lotérii a jeho šťastie pokračovalo, vyhral miliónový jackpot. Pointa toho všetkého je teda v tom, že niektorí ľudia si môžu myslieť, že šťastie je vecou matematiky, ale v skutočnosti sa musí diať viac. Takže tak, ako sa tento muž na neho počas všetkých týchto incidentov skutočne usmieval, možno sa raz niekto usmeje aj na vás.

Zlá pamäť nie je vždy zlá vec

Derek Ladner pravidelne hrával v lotérii, hoci bol známy svojou roztržitosťou a často na veci zabudol. Už nejaký čas hral rovnaké čísla a našťastie si nezabudol kúpiť tiket v osudný týždeň, keď všetky jeho čísla dopadli. Takže jackpot bol rozdelený medzi piatich hráčov vrátane Dereka, ktorí všetci vyhrali obrovskú cenu takmer pol milióna britských libier. Potom, o týždeň neskôr, Derek zistil, že má ďalší rovnaký lístok, na ktorý zabudol, že si ho kúpil, čo viedlo k tomu, že si kúpil dva. Takže kvôli jeho zabudnutiu skončil s 2 podielmi lotto jackpotu, nie s jedným. Morálkou tohto príbehu je, že nikdy neviete, kedy môžu vaše čísla padnúť, a ak nehráte, možno práve vtedy budete ľutovať. Derek sa postaral o to, aby ten týždeň hral a dostal dvojnásobnú odmenu.

Niekedy sa sny stanú skutočnosťou

Niekedy ľudia vidia výherné čísla v snoch alebo prostredníctvom nejakého iného tušenia. V skutočnosti sa to stáva častejšie, než si myslíte. V prípade 86-ročnej Mary Wollensovej sa jej v skutočnosti snívalo o číslach po tom, čo si kúpila loto, videla tieto čísla a masívne odbavenie. Čo teda urobila? Vyšla von a kúpila si druhý lístok s presne rovnakými číslami. Sen sa teda nakoniec stal skutočnosťou, pretože tam bola ďalšia osoba s číslami, s ktorými sa musela podeliť o jackpot 24 miliónov dolárov, ale namiesto jedného získala 2 akcie a tento extra tiket mal hodnotu ďalších 6 miliónov dolárov.