Izaberite stranicu

Ако ћете купити срећке, желите да будете сигурни да имате најбоље шансе за победу, зар не? Па, најбољи начин да то урадите је да погледате шансе за освајање џекпота или бар за освајање велике награде. Са многим лутријским играма широм света, открићете да можете да освојите милионе само тако што ћете освојити награду другог реда, што значи да ћете имати још једну прилику да добијете много новца.

Најбоље квоте за џекпот

 лутрија најбоље шансе за добитак

Ако желите да добијете најбоље шансе за освајање коначног џекпота, постоји неколико игара из неколико различитих земаља које бисте требали погледати. У ствари, Пољска, Шведска и Аустрија имају добре шансе да освојите џекпот. Лото пон/среда – 1 у 8,145,060 Оз Лотто суботом – 1 у 8,145,060 УК Лотто – 1 у 45,057,474 Мон & Вед Лотто Аустралија

Добити преко милион

Међутим, пон/среда лото ће вам дати шансу од 1 милион долара ако освојите награду у првој дивизији. Такође можете освојити веће награде са играма као што су УК лото или Мега-Сена, из Бразила. Оз Лотто вам такође даје шансу од преко милион долара, са наградом од приближно 5 милиона долара, иако је ова награда подељена између победника на више нивоа. Немачки лото такође има награде које су преко милион у локалној валути, а неки прелазе и преко овог износа. УК Лото иде преко милион у локалној валути и тренутно је скоро 10 милиона.

Освајање мање награде

Ако желите да освојите џекпот, ово су игре које ћете желети да играте јер вам дају најбоље шансе за тај џекпот, али и преко милион ако победите. Наравно, можда ћете морати да претворите тај милион у сопствену валуту да бисте видели да ли ће вам то заиста дати онолико колико мислите. Неке од валута у којима можда играте биће мање. Ако желите прилику да освојите преко милион чак и ако освојите мању награду, можда ћете морати да одете у неке друге игре, као што су Еуројацкпот, ЕуроМиллионс, Мега Миллионс или УС Повербалл. Ове игре могу некога учинити милионером чак и ако не освојите највећи џекпот. Мање награде би и даље могле да вас пребаце преко тог прага од милион долара. Дакле, ако желите велику победу, обавезно покупите карту за било коју од игара које смо поменули изнад и окушајте срећу да добијете ту исплату од милион долара.