Select Page

Igranje lota omiljena je zabava u cijelom svijetu. Praktično svaka država ima svoju lutriju, koju uglavnom organizira nacionalna vlada. Neke lutrije koriste dobit u dobrotvorne svrhe, a neke jednostavno dodaju prihode poreznim prihodima svoje zemlje.

Popularnost lutrije, naravno, uvelike ovisi o iznosu novca koji se stvarno može osvojiti. Kao posljedica toga, većina lutrijskih provizija ima načine za povećanje novca koji se može zaraditi. Najpopularniji način da to učinite je ponuda jackpota – svaki put kada glavna nagrada nije osvojena, neplaćeni dobici se akumuliraju i dodaju u fond nagrada sljedećeg izvlačenja.

Klasična jackpot shema

 najbolje svjetske lutrije

Tipična postavka za jackpot na lutriji je izvlačenje 5 ili 6 brojeva od ukupno 39, 49 ili 59 brojeva. Ako biste točno pogodili tih 5 ili 6 brojeva, već biste se prilično obogatili, ali kombinacija ovog broja se pogodi gotovo svaki tjedan. Dakle, kako bi se postigli visoki jackpotovi, dodaje se dodatni broj (uglavnom između 0 i 9), a ako želite osvojiti jackpot, morate točno odabrati 5 ili 6 glavnih brojeva PLUS broj jackpota.

Koje su najbolje svjetske lutrije po jackpotu?

Postoje neke lutrije za koje se zna da imaju zaista velike jackpotove. I nije ni čudo da su američki loto jackpotovi na vrhu ljestvice najvećih loto jackpotova u svijetu. Mega Millions i Powerball dvije su najveće lutrije u SAD-u, a njihovi su jackpotovi nekoliko puta u prošlosti dosegli astronomske iznose od preko 500 milijuna dolara.

Talijanska Superena i španjolski El Gordo Lotto također su prilično popularni. Te lutrije vrlo često imaju jackpotove koji se ne probijaju dugo vremena. Razlog je taj što je broj mogućih kombinacija koje generiraju pravila izvlačenja prilično velik.

A tu je i jedan prilično novi loto događaj koji je u posljednje vrijeme privukao pažnju obožavatelja lota iz cijelog svijeta: EuroMillions loto. Zbog činjenice da je ova lutrija dostupna u nekoliko europskih zemalja i činjenice da te zemlje imaju mnogo obožavatelja lutrije koji imaju nešto novca za potrošiti, ovaj jackpot na lutriji je gotovo uvijek blizu 100 milijuna eura.

Ako želite znati koji loto trenutno ima najveći jackpot, sve što trebate učiniti je pogledati stupac na desnoj strani naše web stranice. U ovom stupcu možete pronaći trenutne svjetske loto jackpotove poredane po veličini. Odaberite bilo koji od njih jednostavnim klikom!

Kako igrati te loto događaje?

Ti lutrijski događaji u početku su bili namijenjeni stanovnicima zemalja sudionica, ali naša web stranica sada omogućuje svakome da igra svjetski loto. Nije važno gdje živite – možete odabrati svoje brojeve i naručiti kartu online putem korištenja – samo odaberite lutriju i počnite!

Ovo je svjetska kurirska služba koja će za vas kupiti fizičku kartu i pomoći vam da preuzmete svoj novac ako pobijedite. Ne radi se o nekakvoj lutrijskoj prijevari, već o renomiranoj tvrtki koja već nekoliko godina pruža pouzdanu uslugu ljubiteljima lutrije iz cijelog svijeta.

Dobra strana je da, budući da možete odabrati bilo koju od tih svjetskih lutrija, možete značajno povećati svoje šanse za dobitak. Zapravo je prilično jednostavno: umjesto da igrate svoj kućni loto kada je jackpot nizak, uložite isti novac da dobijete listić za 10 ili 50 puta veći loto jackpot u drugoj zemlji svijeta!