Vyberte stránku

Когато купувате лотариен билет, очевидно винаги искате да извлечете максимална полза от инвестицията си. Това включва избор на числата по начин, който увеличава шансовете ви. Но има и още неща, които трябва да се вземат предвид, като например кои лотарии да играете и кога. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да подобрите шансовете си.

Проверете предишните резултати от лотарията

Много играчи избират своите числа, като проверяват кои числа са просрочени най-дълго време или като установяват кои числа се появяват по-често от други. И двете стратегии изглежда работят, въпреки че от математическа гледна точка няма гаранция.
 Мега милиони
Един от методите е да проверите резултатите от последното теглене. Сайт за онлайн лотарии като нашия може да ви помогне с това. Имаме страница, на която можете да намерите всички резултати от тегленето на международните лотарии, както и архив за по-стари дати на теглене. Ще намерите повече от 15 лотарии и техните печеливши числа. Можете също така да играете всички тези лотарии онлайн, директно от техния уебсайт.

Като използвате информацията от предишни тегления, можете да направите основно две неща. Метод 1 е да използвате само числата, които не са се появили в нито една от лотариите през изминалата седмица или през предходните седмици. Метод 2 е да изберете печеливши числа от различни лотарии. Можете дори да решите да използвате печелившите числа от лотария А от миналата седмица за следващия си билет за предстоящото теглене на лотария Б.

Играйте международни лотарии онлайн

На нашия сайт можете да видите всички текущи суми на джакпотите за множество лотарии, като Powerball и Mega Millions, както и други лотарии от различни части на света. Някои от тях ще бъдат в размер на стотици милиони, което е основната причина, поради която играенето на лотария онлайн е станало толкова популярно.

Дати на рождени дни и други лични предпочитания

Това е всепризнатата любима стратегия сред различните лотарийни стратегии. Играчите използват дати на рождени дни, числа от адресните си данни и други числа, които имат лично значение. Често пъти те играят с едни и същи числа през цялото време.

Използвайте софтуер за лотария

Съществуват редица софтуерни продукти за лотарии. Но трябва да сте наясно с факта, че въпреки че те често обещават да ви направят гарантиран победител, това, което правят, е в най-добрия случай да ви дадат минимално увеличение на шанса да спечелите.

onlinelotto365.com je služba zprostředkovatele loterijních lístků nabízející online prodej loterijních lístků, provozovaná společností LLL World Marketing Limited, Peiraios 30, 1. patro, kancelář 1, 2023 Strovolos, Nikósie, Kypr.

onlinelotto365 je nezávislá služba nabízející online prodej loterijních lístků a není spojena ani dozorována Národní loterií, MUSL Camelot Plc ani žádným jiným poskytovatelem produktů dostupných na této webové stránce. EuroMillions je značka Services aux Loteries en Europe. Národní loterie a Lotto jsou značky Camelot Group Plc.