Bir Sayfa Seçin

Mon & Wed Lotto Australia oynamak Türkiye’den piyango tutkunları için seçeneklerden sadece biri

Avustralya’da çevrimiçi Mon & Wed Lotto nasıl oynanır?

Türkiye’deyseniz, Avustralya’da çevrimiçi olarak Mon & Wed Lotto oynamak zor olmak zorunda değil. Tek yapmanız gereken bunu hangi yolla yapacağınızı ve bir sonraki çekiliş için istediğiniz biletleri nasıl alacağınızı belirlemek. Size bu konuda yardımcı olabiliriz.

Sistemimiz tüm yol boyunca doğru yolda olduğunuzdan emin olmanızı sağlar. Tek yapmanız gereken hesabınızı oluşturmak, istediğiniz biletleri ve numaraları seçmek ve ardından tercih ettiğiniz ödeme yöntemiyle ödeme yapmaktır. Aynen bu şekilde, gitmeye hazır olacak ve biletlerinizi kontrol edebilmek için bir sonraki çekilişi bekleyeceksiniz.

İlk biletleri seçmeye hazırsanız tek yapmanız gereken doğru oyunu seçmektir. Bu durumda, Avustralya Pzt & Çar Loto’sundan bahsediyoruz. Öyleyse, doğru oyunu seçin ve numaralarınızı seçmeye başlayın.
Ya da bilgisayarın sizin için rastgele sayılar seçeceği hızlı bir seçim yapın. Fikrinizi değiştirirseniz bu sayıları yine de ayarlayabilirsiniz, böylece her çekiliş için istediğiniz sayıları elde edersiniz.

Mon & Wed Lotto Australia numaralarınızı seçtikten sonra, oynamak istediğiniz diğer oyunlar için birkaç bilet seçebilir ve ödeme yapabilirsiniz. Ödeme işlemi güvenli ve emniyetlidir ve ayrıca biletleri satın alan kişinin siz olduğunuzdan emin olmanızı sağlar. Hesabınızı doğrulamanız (ve bir tane oluşturmanız) gerekecek ve ardından istediğiniz biletleri satın almaya başlayabilirsiniz.

Sadece kişisel bilgilerinizle bir hesap oluşturun ve gönderdiğimiz doğrulama e-postasındaki bağlantıya tıklayın. Bizi henüz adres defterinize eklemediyseniz spam klasörünüzde olabilir, bu nedenle gözünüzün üzerinde olduğundan emin olun. Oradan, hesabınız hazır olacak ve istediğiniz biletleri satın almaya başlayabilirsiniz.

Pzt & Çar Loto Avustralya

Mon & Wed Lotto Australia Hakkında

  • Ülke Avustralya
  • Ana numaralar aralığı: 45
  • Seçmek zorundasınız: 6
  • Çekiliş günleri ve saatleri: Pazartesi, Çarşamba, 21:30 GMT+11 – 10:30 CET
  • Büyük ikramiye başlıyor: 2,5 milyon AU$
  • Jackpot şu değerle sınırlandırılmıştır: sabit jackpot
  • Büyük ikramiyeyi kazanma şansı: 8145060’da 1
  • İkinci ödülü kazanma şansı: 678755’te 1
  • Herhangi bir ödül kazanma şansı: 85,44’te 1
  • Ödül kategorilerinin sayısı: 6

Mon & Wed Lotto Australia’nın en iyi özellikleri

Haftada iki kez çekilen Avustralya Pzt ve Çar Loto’su size milyonlarca ödülden pay alma şansı veriyor. Ve tek yapmanız gereken bir şans vermek ve kendinizi 1. Bölüm ödül havuzuna sokmak. Ne kazanacağınızı asla bilemezsiniz.

Avustralya Pzt & Çar Loto sonuçları nasıl kontrol edilir?

Sonuçları kontrol etmek söz konusu olduğunda, gidebileceğiniz tüm yerlere şaşırabilirsiniz. Çekilişten hemen sonra sayıları bulmak için piyangonun web sitesine göz atabilirsiniz. Çekilişten sonra yerel gazeteleri ve televizyon kanallarını da kontrol edebilirsiniz.
Ancak sonuçlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde almak istiyorsanız, biletlerinizi satın aldığınız web sitemizi kontrol etmelisiniz. Sadece kazanan numaraları değil, aynı zamanda numaralarınızla bir karşılaştırma da bulacaksınız.

Mon & Wed Lotto Australia online oynadınız ve kazandınız – sonra ne olacak?

Kazanan numaraları, numaralarınızı ve oyunda ne kadar kazandığınızı kontrol edin. 2500€’dan az kazandıysanız hiçbir şey yapmanıza gerek yoktur. Para zaten hesabınızda olacaktır.
Ve hesabınıza girdikten sonra tek yapmanız gereken parayı çekmek (10 €’nun üzerindeyse) veya daha fazla loto bileti için harcamaktır. İstediğiniz kadar harcamak için hesabınızda bırakabilirsiniz, böylece her zaman orada olur.
Ancak şanslıysanız ve 2500 €’nun üzerinde kazanırsanız, destek ekibimizden bir mesaj alacaksınız. Kazancınızı almak için bir talep formu doldurmak da dahil olmak üzere sonraki adımlarınızı belirlemenize yardımcı olacaklar. Ardından paranız doğrudan banka hesabınıza yatırılacak veya size çek olarak gönderilecektir.